Yani o zaman oyunu anlayabilir miyim bilmiyorum :D

Teşekkür ederim hepinize ileride sistem yenilersem alırım.

Hitman World of Assassination indireceğim.

Durumun yok diye oyundan mahrum kalmana gerek yok. Korsanı savunmuyorum kendim kullanmıyorum da zaten ama durumum olmasa kullanırdım. Bunun sorumlusu sen değil fiyatları bu hale getiren kimse o olur. Paylaşımlı hesap almak da bir seçenek, en kötü oyunun nasıl göründüğünü anlayıp ona göre satın alırsın.

Durumun yok diye oyundan mahrum kalmana gerek yok. Korsanı savunmuyorum kendim kullanmıyorum da zaten ama durumum olmasa kullanırdım. Bunun sorumlusu sen değil fiyatları bu hale getiren kimse o olur. Paylaşımlı hesap almak da bir seçenek, en kötü oyunun nasıl göründüğünü anlayıp ona göre satın alırsın.
Bir ara paylaşımlı hesap deneyeceğim.

Helal olsun, bazıları da biz de para var alırız korsan indiren ölsün gebersin bize ne fakir geber muhabbeti yapıyor da. Allah'tan bu konuya denk gelmemişler. :hehehe: