Selamlar, Hackintosh yapmak istiyorum. Aktif dual boot sahibiyim, Linux olarak. Sistemim:
  • GTX 1650
  • 8 GB RAM
  • R5 2600
@Nikki Freeman
Artık yapılabilme ihtimali var. Bence hızlı gelişiyor özellikle şu an. Projenin sahibi günde 3-4 sürüm atıyor. DC grubuna bakın, eğer 1650 ile yapan varsa deneyin zamanınız varsa. Ama ortalama 1 gününüzü ayırmanız gerekeceğini unutmayın. Hatta belki daha fazla. Bir ai asistanı ve foruma sorarak EFI'yi hazırlayabilirsin. Kurulum için Recovery tavsiyemdir. DC grubunu da geliştiricinin paylaşımlarından bulabilirsin.

Şu an Discord grubunda 3 kişi başarmış sizin GPU’nuz ile yani imkansız değil.

Son düzenleme:
Artık yapılabilme ihtimali var. Bence hızlı gelişiyor özellikle şu an. Projenin sahibi günde 3-4 sürüm atıyor. DC grubuna bakın, eğer 1650 ile yapan varsa deneyin zamanınız varsa. Ama ortalama 1 gününüzü ayırmanız gerekeceğini unutmayın. Hatta belki daha fazla. Bir ai asistanı ve foruma sorarak EFI'yi hazırlayabilirsin. Kurulum için Recovery tavsiyemdir. DC grubunu da geliştiricinin paylaşımlarından bulabilirsin.

Şu an Discord grubunda 3 kişi başarmış sizin GPU’nuz ile yani imkansız değil.
Harika bir şey, az önce DC grubuna üye oldum, baya başarılı gözüküyor. Ancak gelişmesini beklerim gibi. Tam performans alınmaz diyorlar ama zamanla belki çözülür. Tabii Afterburner ile undervolt da yapıyorum, o da var.