1076

Başarılı
Daha önce bu sorunu yaşadığım için bilgisayarı PC'ciye verdim ve bilgisayarcı sorunun donanımsal değil yazılımsal olduğunu söyledi ve sorunu çözmüştü. Sorunu çözdükten sonra da ekran kartı aygıt yöneticisinde görünüyordu.
Ancak Windows 11 güncellemesinden sonra mıdır yoksa NVIDIA GeForce Experience uygulamasını açtığımdan dolayı mıdır bilmiyorum ekran kartı yeniden gözükmüyor, "Microsoft görüntü bağdaştırıcısı" olarak gözüküyor ve aşağıdaki hatayı veriyor.
Artık bu konudan sıkıldım ve tekrar bilgisayarcıya yüzlerce TL vermek istemiyorum. Bu sorunu 2.kez yaşayışım ve gerçekten can sıkıcı hale geldi. Bunun çözümü nedir ve neden kaynaklanıyor olabilir? Bilgisayarcının kurmaya çalıştığı sürümü kurmaya çalıştığımda ise aşağıdaki hatayı alıyorum.
Bu konuda gerçekten bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa şimdiden çok teşekkür ederim.

1755029562315.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce bu sorunu yaşadığım için bilgisayarı PC'ciye verdim ve bilgisayarcı sorunun donanımsal değil yazılımsal olduğunu söyledi ve sorunu çözmüştü. Sorunu çözdükten sonra da ekran kartı aygıt yöneticisinde görünüyordu.
Ancak Windows 11 güncellemesinden sonra mıdır yoksa NVIDIA GeForce Experience uygulamasını açtığımdan dolayı mıdır bilmiyorum ekran kartı yeniden gözükmüyor, "Microsoft görüntü bağdaştırıcısı" olarak gözüküyor ve aşağıdaki hatayı veriyor.
Artık bu konudan sıkıldım ve tekrar bilgisayarcıya yüzlerce TL vermek istemiyorum. Bu sorunu 2.kez yaşayışım ve gerçekten can sıkıcı hale geldi. Bunun çözümü nedir ve neden kaynaklanıyor olabilir? Bilgisayarcının kurmaya çalıştığı sürümü kurmaya çalıştığımda ise aşağıdaki hatayı alıyorum.
Bu konuda gerçekten bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa şimdiden çok teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 172967

Verdiğin yer tam işi yapamayan harram para yiyen bir zavallıdir küfür edemiyorum BIOS'tan harici ekran kartını devre dışı bırakmış onboard kullanıyor şu an senden boş yere paranı almış git hakkını ara yoksa CİMER'e şikayet açınız eğer önceden sorun varsa büyük ihtimalle donanımsal olduğu için devre dışı bıraktı yaptım kardeşim deyip sana verdi bunların yatacağı yer yok.

Verdiğin yer tam işi yapamayan harram para yiyen bir zavallıdir küfür edemiyorum BIOS'tan harici ekran kartını devre dışı bırakmış onboard kullanıyor şu an senden boş yere paranı almış git hakkını ara yoksa CİMER'e şikayet açınız.

İlginize teşekkür ederim hocam. Bu sorun BIOS'tan mı kaynaklanıyor? Eğer öyleyse nasıl çözebilirim bu sorunu bilginiz var mı?

HP Pavilion Gaming Laptop 16-A0029NT model laptop. Anakart modeli yazmıyor.

Bilgisayarı kapatın açarken F10 veya F2 basın açıldıktan sonra restore defaults sekmesi olacak ona basın yes deyin genelde en son sekmede olur exit save olan yerde yaptıktan sonra F10a basıp evet deyin Windows açıldıktan sonra aktif olacaktır.

Eki Görüntüle 172967

Bunu deneyin https://tr.download.nvidia.com/Wind...-win10-win11-64bit-international-dch-whql.exe