GTX 1660 Super FurMark verileri nasıl?

ACN

Becerikli
GTX 1660 Super için İzmir'deki bir bilgisayarcı ile anlaştık Palit marka bir kart temiz görünüyor güvenlik etiketi kutusu falan var yalnız ben Ankara'dan alacağım kartı kargo ile.

FurMark 1 ve FurMark 2 testini attı bugünün tarihiyle falan uyuşur şekilde fakat hepsini benchmark test etmiş uzun süre test etmemiş buna rağmen değerler aşağıdaki gibidir.

Siz ne diyorsunuz FPS değerleri gördüğüm kadarıyla normal ısı değerleri nasıl sizce dakikalık benchmark testlerine göre çok mu fazla yoksa normal mi

Görselleri bırakıyorum;
FurMark 1 testinde fanlar %59 iken 70 derece
FurMark 2 testinde fanlar %57 iken 68 derece GPU hotspot (86 C) hot spotun biraz fazla olması kafamı karıştırdı açıkçası.

Siz ne diyorsunuz alınabilir bir kart mı?

Dosya Ekleri

• 5421412412.webp
    5421412412.webp
    477,8 KB · Görüntüleme: 33
  • 34214124.webp
    34214124.webp
    396,7 KB · Görüntüleme: 28
Bakimlik bir şeyi yok 80'e kadar yolu var.

Bakım niye şart? 86 derece hotspot yüzünden mi diyorsun bunu?
Konuyu okudum ne demeye çalışıyorsun?

Bakımını yapıp 64-65 derecelerde verimli şekilde çalışması gerekirken niye 80 derecelere kadar çıksın? Benchmark skoru zaten en fazla 3-4 dakikada belli oluyor, bu kartla oyun oynanacak sürekli yük altında kalacak. Eğer kasanın hava akışı kötüyse benim gibi 82 derecede thottle bile zorlar.

Bakımını yapıp 64-65 derecelerde verimli şekilde çalışması gerekirken niye 80 derecelere kadar çıksın? Benchmark skoru zaten en fazla 3-4 dakikada belli oluyor, bu kartla oyun oynanacak sürekli yük altında kalacak. Eğer kasanın hava akışı kötüyse benim gibi 82 derecede thottle bile zorlar.

Kartım jelatinli iken bile 68 derece çalışıyordu, hele tek fanlı model ise imkansız sıcaklık onlar, 80'e falan çıkmaz, bu kartlar için normal sıcaklık bunlar, bakıma falan gerek yok.

Bakım niye şart? 86 derece hotspot yüzünden mi diyorsun bunu?

Konuyu okudum ne demeye çalışıyorsun?
86 derece hotspot'da sorun olmaz GPU ile hotspot arasındaki fark 22-25'den fazla olmasın kâfi.

Bakimlik bir şeyi yok 80'e kadar yolu var.
teşekkürler herkese bütçe yetmediği için rx 5500xt almak için anlaştım bi arkadaşla önerir misiniz

Geri
Yukarı Alt