Bütçe nedir?teşekkürler herkese bütçe yetmediği için rx 5500xt almak için anlaştım bi arkadaşla önerir misiniz
Detaylar
Kim cevapladı?3 bin
1660 super'e 4750 tl istediler fazla geldi.
angarya_messi
Yetkin
Kartım jelatinli iken bile 68 derece çalışıyordu, hele tek fanlı model ise imkansız sıcaklık onlar, 80'e falan çıkmaz, bu kartlar için normal sıcaklık bunlar, bakıma falan gerek yok.
ASUS Phoenix OC modeli için konuşacağım. Hava akışı biraz bile kötüyse soğutma bloku yetersiz geldiği için 82 dereceye kadar çıkıyor(1650 Super için konuşuyorum termal limiti 83 derece). Ya iyi bir fan ayarı ya da undervolt olmadan ghost of tsusimayı thorttle yemeden oynayamadım.
ASUS Phoenix OC modeli için konuşacağım. Hava akışı biraz bile kötüyse soğutma bloku yetersiz geldiği için 82 dereceye kadar çıkıyor(1650 Super için konuşuyorum termal limiti 83 derece). Ya iyi bir fan ayarı ya da undervolt olmadan ghost of tsusimayı thorttle yemeden oynayamadım.
Model farkı, Benchmark'ta maksimum 72 gördüm, oyunda 74 gördüm, yani 10 derece fark etmeyecek, modelin kötü ise yapabileceğim bir şey yok?
Kazıklamaya çalışmış, 3000'den fazla kaç verebilirsin? 1660S hala zorlanabilir.
angarya_messi
Yetkin
3 bin.
1660 Super'e 4750 TL istediler fazla geldi.
Rekabetçi oyun oynayacaksanız 1650 Super de olabilir. CS2, Valorant, R6 gibi oyunlarda üzmedi. Hikaye ağırlıklı oyun oynayacaksanız. RX 570 ya da türevi olabilir.
1650 alınmaz artık, 4GB VRAM yeni nesil çoğu oyun çöküyor.Rekabetçi oyun oynayacaksanız 1650 Super de olabilir. CS2, Valorant, R6 gibi oyunlarda üzmedi. Hikaye ağırlıklı oyun oynayacaksanız. RX 570 ya da türevi olabilir.
angarya_messi
Yetkin
1650 alınmaz artık, 4 GB VRAM yeni nesil çoğu oyun çöküyor.
1 hafta önce sattım sistemi satmadan önce gayet iyi performans sergiliyordu.
Edit: Yeni nesilden kastınız AAA oyunlar ise evet VRAM yetersiz.
1 hafta önce sattım sistemi satmadan önce gayet iyi performans sergiliyordu.
Edit: Yeni nesilden kastınız AAA oyunlar ise evet VRAM yetersiz.
AAA oyun kast ediyorum tabii, FPS oyunlarında kartların pek önemi yok, işlemciye yükleniyor.
6 ve 8 GB VRAM'ler AAA oyunlarda çöküyor artık, bazıları direkt açmıyor, 4 GB çok yetersiz.
1660 superlere uzun zamandır bakıyorum 4.500 altına düşmüyor kimse bütün 2.el sitelerine baktım maalesef kimse daha alt fiyata yanaşmıyor 1650 almak istemiyorum 4gb aslında gözümü korkutan şey değil ama karşısında 5500xt varken daha düşük fps veriyor doğal olarak 5500xt'ye yöneliyorum 4 gb benim için sorun değil bazı ayarlar high bazı ayarlar low optimim bir şeyler yapıp rdr cyberpunk falan oynamak için alıyorumModel farkı, Benchmark'ta maksimum 72 gördüm, oyunda 74 gördüm, yani 10 derece fark etmeyecek, modelin kötü ise yapabileceğim bir şey yok?
Kazıklamaya çalışmış, 3000'den fazla kaç verebilirsin? 1660S hala zorlanabilir.
FSR, gibi şeylerle rahat oynarsınız zaten ultra ayarlarda, 1660S kullanıyorum ultra ayarlarda 90FPS oynadım, ancak akıcılık gitti.1660 superlere uzun zamandır bakıyorum 4.500 altına düşmüyor kimse bütün 2.el sitelerine baktım maalesef kimse daha alt fiyata yanaşmıyor 1650 almak istemiyorum 4gb aslında gözümü korkutan şey değil ama karşısında 5500xt varken daha düşük fps veriyor doğal olarak 5500xt'ye yöneliyorum 4 gb benim için sorun değil bazı ayarlar high bazı ayarlar low optimim bir şeyler yapıp rdr cyberpunk falan oynamak için alıyorum
5500XT alabilirsin, ancak kazık değilse.
Yeni konular
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-