kaiserK

Çalışkan
Afox 1660 Super modeline 3250 lira alıcı buldum, üstüne ben koyarak şunu almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı bir hareket mi? Yani performans açısından yararı olur mu? Kart sorunlu, mu bu seride 2060 bulamadım il içi.
Elden 5800 veriyorum diyor.

Sistemim: i5 11400F
Anakart: BIOSTAR H510 MHP 2.0

%20 civarı kas gücü farkı olacak, yer yer daha fazla da oluyor. Vereceğiniz fark ise 2.550 TL; başka seçenek yoksa ve alacağınız kart temizse geçilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

%20 civarı kas gücü farkı olacak yer yer daha fazla da oluyor. Vereceğiniz fark ise 2.550 başka seçenek yoksa ve alacağınız kart temiz ise geçilir.

Attığım ilandaki en temiz olabilir hocam, piyasa rezalet halde. RTX 2060 hiç bulamadım il içinde. WattMan hatası falan yoksa almayı düşünüyorum.

Attığım ilandaki en temiz olabilir hocam, piyasa rezalet halde. RTX 2060 hiç bulamadım il içinde. WattMan hatası falan yoksa almayı düşünüyorum.

Sıcaklık değeri de 31 dakikalık teste göre iyi duruyor. Kasa hava akışınız iyiyse sizde de öyle olabilir. İçi de açılmamış. Başka seçenek yoksa 1080p için şimdilik yeterli. Son kez bir pazarlık deneyin derim hocam, şimdiden hayırlı olsun.

Sıcaklık değeri de 31 dakikalık teste göre iyi duruyor. Kasa hava akışınız iyiyse sizde de öyle olabilir. İçi de açılmamış. Başka seçenek yoksa 1080p için şimdilik yeterli. Son kez bir pazarlık deneyin derim hocam, şimdiden hayırlı olsun.

Sağ olun hocam, ben çok anlamıyorum ama sanırım temiz kart gibi ikinci elden hiç ekran kartı almadığım için toy kaldım.

Şahsi fikrim geçilmez, onun yerine bunu düşünürdüm. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...tu-sapphire-rx-6650-xt-pulse-1292156667/detay
Piyasa gerçekten çok kötüymüş. :(

1773787960407.webp