Detaylar
Kim cevapladı?Tolere
Uzman
Ona bakmadım.
Koneko Toujou 41
Üstün
10 tane resmi driver denedim ve PC formatlı. Herhangi bir yük olmasa dahi sinir bozucu ses çıkarıyor. 2 hafta önce kompresör ile temizledim. Sorunu nasıl çözerim?
Eski GPU sıcak çalışması ve fanların bunu soğutmaya çalışması çok normal. Tek başına 140W TDP'ye sahip zaten.
Tolere
Uzman
Şu an çalışıyorum. Eve geçince sıcaklıkları yazarım.
Eski GPU sıcak çalışması ve fanların bunu soğutmaya çalışması çok normal. Tek başına 140W TDP'ye sahip zaten.
Yalnız fanin bir tanesinden geliyor ses. Diğerinde çıt yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
Koneko Toujou 41
Üstün
Şu an çalışıyorum. Eve geçince sıcaklıkları yazarım.
Yalnız fanin bir tanesinden geliyor ses. Diğerinde çıt yok.
O zaman fanın motor kısmına WD 40 sıkmayı deneyin.
HDDKullanıyorum 40
Üstün
GPU eski de olsa dönemindeki ve şimdiki sıcaklıkları (eğer bakım yapılıyorsa) aynı olmalıdır tahminimce fanlar veya termal macun nedeniyle bu sorun yaşanıyor.
Koneko Toujou 41
Üstün
GPU eski de olsa dönemindeki ve şimdiki sıcaklıkları (eğer bakım yapılıyorsa) aynı olmalıdır tahminimce fanlar veya termal macun nedeniyle bu sorun yaşanıyor.
Hayır kullanıldıkça sıcaklık artık ve azalışlarından dolayı çip üzerinden yıl geçtikçe daha çok ısınmaya başlar. Deneyimle sabittir. VRAM'ler de buna dahildir.
Tolere
Uzman
Wd 40 var da fana sıkmak riskli değil mi?O zaman fanın motor kısmına WD 40 sıkmayı deneyin.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Game Garaj masaüstü sistemlerde %5 indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-