Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.764 Çözümler 9 Beğeniler 2.692 Yer KKTC | Gazimağusa 3 Ekim 2025 #1 Güç düğmesini yanında böyle bir ışık yanmaya başladı, bir anlamı var mı?
shockedblackguy Üstün Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.103 Çözümler 6 Beğeniler 834 3 Ekim 2025 #2 Ethem Efe dedi: Güç düğmesini yanında böyle bir ışık yanmaya başladı, bir anlamı var mı? Genişletmek için tıkla... Depolama ünitesinin ışığı gibi geldi bana. HDD ışığı kısaca, simgeyi tam göremedim ama benim kasamda da çok benzer şekilde var. Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: Güç düğmesini yanında böyle bir ışık yanmaya başladı, bir anlamı var mı? Genişletmek için tıkla... Depolama ünitesinin ışığı gibi geldi bana. HDD ışığı kısaca, simgeyi tam göremedim ama benim kasamda da çok benzer şekilde var.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.764 Çözümler 9 Beğeniler 2.692 Yer KKTC | Gazimağusa 3 Ekim 2025 #3 shockedblackguy dedi: Depolama ünitesinin ışığı gibi geldi bana. HDD ışığı kısaca, simgeyi tam göremedim ama benim kasamda da çok benzer şekilde var. Genişletmek için tıkla... SSD var ama fark etmez herhalde, kötü bir şeyi mi işaret ediyor? Artı 0 Eksi
shockedblackguy dedi: Depolama ünitesinin ışığı gibi geldi bana. HDD ışığı kısaca, simgeyi tam göremedim ama benim kasamda da çok benzer şekilde var. Genişletmek için tıkla... SSD var ama fark etmez herhalde, kötü bir şeyi mi işaret ediyor?
shockedblackguy Üstün Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.103 Çözümler 6 Beğeniler 834 3 Ekim 2025 #4 Ethem Efe dedi: SSD var ama fark etmez herhalde, kötü bir şeyi mi işaret ediyor? Genişletmek için tıkla... Aslında ışığın kablosunu anakarttaki sokete bağlamana bile gerek yok, depolama biriminin çalışıp çalışmadığını söylüyor. Bir sıkıntı yoktur. Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: SSD var ama fark etmez herhalde, kötü bir şeyi mi işaret ediyor? Genişletmek için tıkla... Aslında ışığın kablosunu anakarttaki sokete bağlamana bile gerek yok, depolama biriminin çalışıp çalışmadığını söylüyor. Bir sıkıntı yoktur.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.764 Çözümler 9 Beğeniler 2.692 Yer KKTC | Gazimağusa 3 Ekim 2025 #5 shockedblackguy dedi: Aslında ışığın kablosunu anakarttaki sokete bağlamana bile gerek yok, depolama biriminin çalışıp çalışmadığını söylüyor. Bir sıkıntı yoktur. Genişletmek için tıkla... Neyi naptığınmı bile bilmiyorum zamanında, bir sorun yoksa bırakacağım o zaman. Teşekkür ederim çok bilgili değilim bu konularda. Artı 0 Eksi
shockedblackguy dedi: Aslında ışığın kablosunu anakarttaki sokete bağlamana bile gerek yok, depolama biriminin çalışıp çalışmadığını söylüyor. Bir sıkıntı yoktur. Genişletmek için tıkla... Neyi naptığınmı bile bilmiyorum zamanında, bir sorun yoksa bırakacağım o zaman. Teşekkür ederim çok bilgili değilim bu konularda.