YücelYanik

Başarılı
Esenlikler, kasamı değişik bir konuma koyacağım koyduğum yerde güç tuşuna basamayacağım. Bu yüzden bilgisayarı klavye ya da fareden açmanın yolu var mıdır?

Anakart: ROG STRIX B550-A Gaming
Klavye: Bloody B870R
Fare: Bloody W70 Max

Daha çok tuşu taşımak istiyorsunuz gibi. Anakarttaki power switch pinlerini herhangi bir butona bağlamanız yeterli olmalı. Fare/klavye kablosuna paralel kablo çekip içindeki bir butona lehimleyebilirsiniz ama hoş olacağını düşünmüyorum.

Daha çok tuşu taşımak istiyorsunuz gibi. Anakarttaki power switch pinlerini herhangi bir butona bağlamanız yeterli olmalı. Fare/klavye kablosuna paralel kablo çekip içindeki bir butona lehimleyebilirsiniz ama hoş olacağını düşünmüyorum.
Bunun için hazır bir şeyler var mı acaba? Yıllar önce bir PewDiePie videosunda bilgisayarı uzaktan kumanda ile açtığını görmüştüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Esenlikler, kasamı değişik bir konuma koyacağım koyduğum yerde güç tuşuna basamayacağım. Bu yüzden bilgisayarı klavye ya da fareden açmanın yolu var mıdır?

anakart: ROG STRIX B550-A Gaming.
klavye: Bloody B870r.
fare: Bloody W70 Max.

Bilgisayarı uzaktan kumanda ile açmaya yarayan aparatlar vardı. Bildiğimiz araba anahtarı gibi gözüküyordu. Eğer bütçe ayırabilirseniz onlardan deneyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör: