TUXMANAGER
Uzman
Askerliğin bir gününü bile özlemiyorum, bazen rüyamda tekrar askere gittiğimi görüyorum uyanınca çok mutlu oluyorum.
Sadece tek erkek çocuk olduğun için askerlikten muaf olmuyorsun. Ailede çalışabilen başka biri varsa (baba, anne, kız kardeş, abla) ve aileye bakma yükümlülüğünü taşımıyorsan her şekilde askerlik hizmetine dahil sayılıyorsun.
Merhaba güçsüzlükle alakası olmayan bir durum. Kilo ve boyunuz önemli, onları söylersen yardımcı olabilirim.Güçsüz biriyim, ek olarak internette "tek erkek çocuklar muaf olabilir" diye bir şey gördüm. Ben askerden muaf mı olacağım yoksa benim seçimime mi kalacak? Bana kalsa gitmek isterim çünkü.
Merhaba güçsüzlükle alakası olmayan bir durum. Kilo ve boyunuz önemli, onları söylersen yardımcı olabilirim.
Kilonuz ve boyunuz birbirine orantılı sıkıntı olmaz. Fakat ne söylesek yalan olur. Kesin sonuc muayene de belli olur. Ayrica güçsüz biri değilsiniz. Neden öyle düşündünüz?1.78 70 kilo civarıyım, yüksek ihtimal sıkıntı olmaz.
Gitmek isterim, sorun olmaz.Askerde güçsüzlük problemini çözerler merak etmeTek çocuk muhabbetini de ailende yatalak vs. yoksa unut. İstemiyorsan şimdiden para biriktirmeye başlamanı tavsiye ederim.
Ben de tek erkektim askerliği paşa paşa gittim yaptım, öyle bir kural olsa ülkenin yarısı muaf olurdu. G3 dışında taşıyacağın bir ağırlık yok zaten, en fazla yemekhanede kazan taşırsın ya da ufak tefek tuğla gibi şeyler. Senin korkun muhtemelen tanımadığın tipler, hijyen vs. ama yapacak bir şey yok 2 bilemedin 3 haftaya ortama uyum sağlarsın. Askere giden herkes geçti bu yollardan zaten kim tutsak olmak ister ama kanun böyle kurtuluş yok. Hayırlı teskereler şimdiden.Eki Görüntüle 122494
Şu cümleden sadece "güçsüz biriyim" kelimesini mi görüyorsun?
Diğer cümleleri okuyup cevap ver lütfen, "gyme git bahane bunlar" olmuyor yani, gidiyorum zaten.
Ne yapayım yoktan erkek kardeş mi var edeyim?
TCK 318'e girer amanAskerliğin bir gününü bile özlemiyorum, bazen rüyamda tekrar askere gittiğimi görüyorum uyanınca çok mutlu oluyorum.
Girmesi için kötülemem lazım, ben kendimden bahsediyorum
Nerede yaptığına ve neler yaşadığına bağlı biraz da. Ben hudutta nöbet eri olarak yapmıştım. Her gün lanet ederek şafak sayıyorduk ama nedense özlem duyuyorum.Askerliğin bir gününü bile özlemiyorum, bazen rüyamda tekrar askere gittiğimi görüyorum uyanınca çok mutlu oluyorum.