Detaylar
Kim cevapladı?ExellionTR
Başarılı
Alma. Bahar indirimlerine az kaldı. En son %40 indirime girmişti hot & pof. Muhtemelen %40 ya da %50 alır. 1 DLC parasına 2 tane alırsın.
Demo Pet bitti. çok kötü oldu bir yere gitmek çok zaman alıyor.Alma. Bahar indirimlerine az kaldı. En son %40 indirime girmişti hot & pof. Muhtemelen %40 ya da %50 alır. 1 DLC parasına 2 tane alırsın.
ExellionTR
Başarılı
Demo pet bitti. Çok kötü oldu bir yere gitmek çok zaman alıyor.
Evet 10 saat onun süresi sonrasında zulüm maalesef. Spring Sale 2026 12 gün kaldı sabret.
Benimki epic gamesEvet 10 saat onun süresi sonrasında zulüm maalesef. Spring Sale 2026 12 gün kaldı sabret.
ExellionTR
Başarılı
O zaman sen bilirsin, Epic'te ne zaman indirim alır bilmiyorum. Orada en son sanırım 3-4 hafta önce falan indirime girmişti DLC'ler. Bütçe sorunu yoksa al gitsin o DLC'nin her kuruşuna değer ama indirim dönemi aynı paraya 2 DLC alıyorsun işte.
Bu ay sonuymuş. Ayrıca bişey sorcam. Oyun güzel tatmin ediyor. Fakat oyun çok karışık geldi. İngilizcem yok. Sence oynamaya devam etmelimiyim ?
Oyunda çok içerik var ingilizcem de yok. Oyun içine girdikçe korkutmaya başlıyor. WoW gibi çok fazla içerik var mı ? 1-2 saatde anlayamayacaksam hiç girmeyeyim bu işe sonuçta 3 bin tl param gidecek gibi tüm paketlereO zaman sen bilirsin, Epic'te ne zaman indirim alır bilmiyorum. Orada en son sanırım 3-4 hafta önce falan indirime girmişti DLC'ler. Bütçe sorunu yoksa al gitsin o DLC'nin her kuruşuna değer ama indirim dönemi aynı paraya 2 DLC alıyorsun işte.
Son düzenleme:
ExellionTR
Başarılı
Bu ay sonuymuş. Ayrıca bir şey soracağım. Oyun güzel tatmin ediyor. Fakat oyun çok karışık geldi. İngilizcem yok. Sence oynamaya devam etmeli miyim?
Oyunda çok içerik var ingilizcem de yok. Oyun içine girdikçe korkutmaya başlıyor. WoW gibi çok fazla içerik var mı? 1-2 saatte anlayamayacaksam hiç girmeyeyim bu işe sonuçta 3 bin TL param gidecek gibi tüm paketlere.
1-2 saatte anlamak / oyunun tamamını çözmek imkansız. Temel ingilizce bir yere kadar kurtarıyor. Yaklaşık 3 haftadır oynuyorum, 100 saat geçirdim, daha hala bir şeyleri araştırıyorum, sürekli yapay zekaya soruyorum veya yabancı forumlara, Guild Wars 2 Wiki den vs. bakıyorum, Türkçe kaynak kısıtlı, oyun ise devasa. Oyun 80'den sonra başlıyor zaten. En basitinden craft ve legendary / ascended sistemini bile tam anlamıyla çözemedim daha. İyi kozmetikleri elde etmek hayli zor. Yine achievements'ları yapmak zor ve uzun sürüyor. Oynayacaksan sürekli GW2 Wiki'den veya yapay zekadan destek alman lazım, en azından öğrenene kadar. WoW'dan büyük değildir muhtemelen ama asla ondan aşağı kalır yanı yok, hatta bazı konularda WoW'dan kat be kat iyi bana göre. Oyundaki tüm maplerde ve eventlarda oyuncu görmek mümkün, dungeon ve fractal'larda sürekli aktif oyuncular var, henüz RAID vs. girmedim, 80 level + Master 32 Ranger'ım var şu an, tek başıma dungeon dönmeyi bırak kapısından bile geçemiyorum, aynı şekilde bazı maplerde solo boss kesemiyorum, takılarım vs. eksik mesela daha onları toparlayamadım. PvP'si de canlı, aktif oyuncular bulunuyor ve keyifli.
Onun dışında topluluk dost canlısı, birilerine sorduğumda sürekli yardım ediyorlar. Hikaye güzel, oynatıyor. İstisnalar hariç çoğu şeyi tek başına yapabiliyorsun. Tek seferde 3 bin vermene gerek yok bu arada, en elzem DLC olan hot / Pof'u alman başlangıçta fazlasıyla yeterli. Baktın oyun sarıyor, bir şeyleri de öğrendin ve oynamaya devam edeceksin diyelim, indirim dönemi bir DLC daha alırsın o şekilde yavaş yavaş topla.
Sıkılırsan ara verirsin aylar sonra geri döndüğünde kaldığın yerden devam edersin, WoW'daki gibi ara verdikten sonra "geri düştüm, item level kasmam lazım, millete yetişmeliyim, dungeonlara almıyorlar karakterim zayıf, mythic dungeon'larda parti bulabilmek için illa tank veya healer mı oynamam lazım" gibi dertlerin yok bunda. Abonelik muhabbeti de olmadığı için kafan rahat, WoW'da 2 aylık abonelik parasına buradan 1 DLC alırsın yıllarca oynarsın.
Birçok MMO oynadım ( WoW, eso, albion, Metin2 vs. ) / deneyimledim, hatta oyun camiasına da Knight Online ile girip en az 10 yıl oynadım, şu GW2'nin verdiği konforu hiçbiri vermedi bana. Akşamları işten sonra çayımı alıp 1-2 saat takılıyorum, 1 fractal, 2 dungeon, 1 hikaye görevi, 3-5 etkinlik, belki 1-2 PvP maçı derken yorulunca çıkıyorum en ufak acelem yok. Oyun seni koşturmuyor.
Son düzenleme:
Teşekkürler. Oynamaya devam ediyorum şimdilik.1-2 saatte anlamak / oyunun tamamını çözmek imkansız. Temel ingilizce bir yere kadar kurtarıyor. Yaklaşık 3 haftadır oynuyorum, 100 saat geçirdim, daha hala bir şeyleri araştırıyorum, sürekli yapay zekaya soruyorum veya yabancı forumlara, Guild Wars 2 Wiki den vs. bakıyorum, Türkçe kaynak kısıtlı, oyun ise devasa. Oyun 80'den sonra başlıyor zaten. En basitinden craft ve legendary / ascended sistemini bile tam anlamıyla çözemedim daha. İyi kozmetikleri elde etmek hayli zor. Yine achievements'ları yapmak zor ve uzun sürüyor. Oynayacaksan sürekli GW2 Wiki'den veya yapay zekadan destek alman lazım, en azından öğrenene kadar. WoW'dan büyük değildir muhtemelen ama asla ondan aşağı kalır yanı yok, hatta bazı konularda WoW'dan kat be kat iyi bana göre. Oyundaki tüm maplerde ve eventlarda oyuncu görmek mümkün, dungeon ve fractal'larda sürekli aktif oyuncular var, henüz RAID vs. girmedim, 80 level + Master 32 Ranger'ım var şu an, tek başıma dungeon dönmeyi bırak kapısından bile geçemiyorum, aynı şekilde bazı maplerde solo boss kesemiyorum, takılarım vs. eksik mesela daha onları toparlayamadım. PvP'si de canlı, aktif oyuncular bulunuyor ve keyifli.
Onun dışında topluluk dost canlısı, birilerine sorduğumda sürekli yardım ediyorlar. Hikaye güzel, oynatıyor. İstisnalar hariç çoğu şeyi tek başına yapabiliyorsun. Tek seferde 3 bin vermene gerek yok bu arada, en elzem DLC olan hot / Pof'u alman başlangıçta fazlasıyla yeterli. Baktın oyun sarıyor, bir şeyleri de öğrendin ve oynamaya devam edeceksin diyelim, indirim dönemi bir DLC daha alırsın o şekilde yavaş yavaş topla.
Sıkılırsan ara verirsin aylar sonra geri döndüğünde kaldığın yerden devam edersin, WoW'daki gibi ara verdikten sonra "geri düştüm, item level kasmam lazım, millete yetişmeliyim, dungeonlara almıyorlar karakterim zayıf, mythic dungeon'larda parti bulabilmek için illa tank veya healer mı oynamam lazım" gibi dertlerin yok bunda. Abonelik muhabbeti de olmadığı için kafan rahat, WoW'da 2 aylık abonelik parasına buradan 1 DLC alırsın yıllarca oynarsın.
Birçok MMO oynadım ( WoW, eso, albion, Metin2 vs. ) / deneyimledim, hatta oyun camiasına da Knight Online ile girip en az 10 yıl oynadım, şu GW2'nin verdiği konforu hiçbiri vermedi bana. Akşamları işten sonra çayımı alıp 1-2 saat takılıyorum, 1 fractal, 2 dungeon, 1 hikaye görevi, 3-5 etkinlik, belki 1-2 PvP maçı derken yorulunca çıkıyorum en ufak acelem yok. Oyun seni koşturmuyor.
Bende steama geçtim. Epic indirime sokmadı. Diğer indirimde nisandaymış kim bekleyecek 3 hafta daha
Sen hangi sınıfı oynuyorsun?
Ayrıca epicdekini steama bağlayamıyoruz dimi ?
ExellionTR
Başarılı
Teşekkürler. Oynamaya devam ediyorum şimdilik.
Bende Steam'e geçtim. Epic indirime sokmadı. Diğer indirimde nisandaymış kim bekleyecek 3 hafta daha
Sen hangi sınıfı oynuyorsun?
Ayrıca epicdekini Steam'e bağlayamıyoruz değil mi?
- Rica ederim. Steam veya kendi Launcher'ları ( euro olduğu için daha pahalı ) iyidir. Epic'e bulaşmadım ben de.
- Şu an Ranger oynuyorum, Secrets of the Obscure DLC'si ile gelen günlük ve haftalık Wizard Vault ( verdiği puanlarla oyun içi ögeler, kozmetik, craft malzemeleri vs. alınıyor ) görevlerini yapıyorum, birkaç dungeon + fractal atıp çıkıyorum öyle. Path of Fire dlc hikayesini bitirmeme az kaldı, muhtemelen sonra Hearts of Thorn'u bitirip yeni bir karakter açarım. Necro ve Berserker çok güçlü tavsiye ederim.
- Hesaplar bağlanmıyor, nereden başladıysan oradan devam etmen gerekiyor. Haftaya Steam Bahar indirimleri var. Path of Fire dlc'sini mutlaka al, 2. olarak SoTo'yu öneririm.