Onları alırım. sınıf olarak Son paketi almamak için guardin kasmak içimden geliyor. Ama https://snowcrows.com sitesine göre de pvp ve wvw için necromancer mantıklıymış. Raidlerde de engineer ve guardin mantıklıymış en çok dpsi bunlar çıkartıyormuş. Kafam karışık.
Detaylar
Kim cevapladı?ExellionTR
Başarılı
Ben 2. olarak necro / reaper kasacağım, çok hoşuma gitti o class. Engineer zor diye biliyorum, berserker da denenebilir.
Necro/ritualist iyi diyorlarBen 2. olarak necro / reaper kasacağım, çok hoşuma gitti o class. Engineer zor diye biliyorum, berserker da denenebilir.
ExellionTR
Başarılı
Bakacağım artık. Necro olacağı kesin ama
Stourmer
Uzman
Oynuyorsanız bende başlamayı düşünüyorum önümüzdeki indirimlerde birlikte oynamak isterseniz ekleşelim ben ilk defa deneyim edeceğim ama.
ExellionTR
Başarılı
Oynuyorsanız bende başlamayı düşünüyorum önümüzdeki indirimlerde birlikte oynamak isterseniz ekleşelim ben ilk defa deneyim edeceğim ama.
Ben aktif olarak oynuyorum fakat bu haftadan sonra biraz ara vermem gerecek işlerimden dolayı, yine de başlayınca kullanıcı adınızı bırakırsınız siz. Başlayınca acele etmeden hikaye + ( haritada aniden beliren turuncu renkli ) Event odaklı ilerleyin, waypointleri açın ve haritada gözüken kalpleri tamamlayın. DLC hikayelerine 80'den sonra başlanıyor. İlk karakteri iyi seçmenizi öneririm, zira yeni karakter açınca Master point, materyaller vs. ortak olsa da mapi, waypointleri ( mapteki ışınlanma noktaları ) vs. her karakter için tekrar açmanız gerekecek.
Olur. Şimdiden kasmaya başla bence 8 gün var steam indirimlerineOynuyorsanız bende başlamayı düşünüyorum önümüzdeki indirimlerde birlikte oynamak isterseniz ekleşelim ben ilk defa deneyim edeceğim ama.
Kullanıcı adım TR MMK.9103
Kullanıcı adım TR MMK.9103Ben aktif olarak oynuyorum fakat bu haftadan sonra biraz ara vermem gerecek işlerimden dolayı, yine de başlayınca kullanıcı adınızı bırakırsınız siz. Başlayınca acele etmeden hikaye + ( haritada aniden beliren turuncu renkli ) Event odaklı ilerleyin, waypointleri açın ve haritada gözüken kalpleri tamamlayın. DLC hikayelerine 80'den sonra başlanıyor. İlk karakteri iyi seçmenizi öneririm, zira yeni karakter açınca Master point, materyaller vs. ortak olsa da mapi, waypointleri ( mapteki ışınlanma noktaları ) vs. her karakter için tekrar açmanız gerekecek.
Stourmer
Uzman
Olur. Şimdiden kasmaya başla bence 8 gün var steam indirimlerine
Ben de önümüzdeki ay askere gideceğim o zamana 80 olursam gelince dlclere başlarım.Ben aktif olarak oynuyorum fakat bu haftadan sonra biraz ara vermem gerecek işlerimden dolayı, yine de başlayınca kullanıcı adınızı bırakırsınız siz. Başlayınca acele etmeden hikaye + ( haritada aniden beliren turuncu renkli ) Event odaklı ilerleyin, waypointleri açın ve haritada gözüken kalpleri tamamlayın. DLC hikayelerine 80'den sonra başlanıyor. İlk karakteri iyi seçmenizi öneririm, zira yeni karakter açınca Master point, materyaller vs. ortak olsa da mapi, waypointleri ( mapteki ışınlanma noktaları ) vs. her karakter için tekrar açmanız gerekecek.
ExellionTR
Başarılı
İndirimler geldi. ( Starter pack almayın boş bir paket o )
Kötü indirimler. Alınmaz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-