Güzel fiyat ama eskide kaldılar maalesef. Hall Effect sensörlerin ve mekanik switchlerin yaygınlaşmasını sağlayan modellerdir kk'lar. Çıktıkları yıllarda devrimsel cihazlardı fakat benzer veya bir tık üstü fiyatlara çok daha iyi cihazlar var artık piyasada.![]()
Gulikit KingKong3 Pro Kablosuz Gamepad - 1000Hz Yoklama Hızı - Hall Jo
Gulikit KingKong3 Pro Kablosuz Gamepad Patentli Maglev Titreşim Motoru. Hall Etkili Joystickler ve Tetikleyiciler. Seviye 2200'de Yüksek Hassasiyetli Joystick Daha Hassas Mikro Kontrole İzin Verir. 1000Hz Kablolu ve Kablosuz, Süper Tepki. 2 Metal Arka Kulakçık, Çıkarılabilir, Değiştirilebilir...shop.connectgame.com.tr
Ürün kaliteli, site güvenilir, fiyat çok iyi. İhtiyacı olan kaçırmasın.
Retro rengi de var, tabii pek sevmesem de o rengini:
![]()
Gulikit KingKong3 Pro Kablosuz Gamepad - 1000Hz Yoklama Hızı - Hall Jo
Gulikit KingKong3 Pro Kablosuz Gamepad Patentli Titreşim Motoru. Hall Etkili Joystickler ve Tetikleyiciler. Seviye 2200'de Yüksek Hassasiyetli Joystick Daha Hassas Mikro Kontrole İzin Verir. 1000Hz Kablolu ve Kablosuz, Süper Tepki. 2 Metal Arka Kulakçık, Çıkarılabilir, Değiştirilebilir ve...shop.connectgame.com.tr
Detaylar
Kim cevapladı?1.799 TL'ye veya az üstüne daha iyi bir cihaz bulamazsiniz bu kalitede. Saçmalamışsınız bence. 2.400 TL'ye kadar en mantıklı cihaz bu. 2.400 TL'ye de yurt dışından Cyclone 2 alınabiliyor. Belki o rakip olabilir buna o yüzden diyorum.Güzel fiyat ama eskide kaldılar maalesef. Hall Effect sensörlerin ve mekanik switchlerin yaygınlaşmasını sağlayan modellerdir kk'lar. Çıktıkları yıllarda devrimsel cihazlardı fakat benzer veya bir tık üstü fiyatlara çok daha iyi cihazlar var artık piyasada.
1 ay önce 2100 TL'ye bir kardeşime aldırdım; Super Nova Şarj standı ve farklı boyda stickler ile geliyor. Şuanki fiyatıyla dahi çok daha mantıklı bir seçenek her iki modeli de kullanmış birisi olarak Super Nova ağır bir kalite farkıyla geliyor diyebilirim.1.799 TL'ye veya az üstüne daha iyi bir cihaz bulamazsiniz bu kalitede. Saçmalamışsınız bence. 2.400 TL'ye kadar en mantıklı cihaz bu.
Boş agresiflik yapmadan önce piyasaya bakmayı öğrenmeni öneririm.
Biri 1.799 TL. Biri 2.675 TL. 2.400'e Cyclone 2 önermiş olsanız tamam TMR teknolojisini kullanıyor, daha mantıklı olabilir derdim de ikisi de hall effect teknolojisini kullanıyor. Gulikit'in tuşları mekanik, Super Nova'nın tuşları membran. Gulikit'in D-Pad'inde 8 yön/4 yön modu varken Super Nova'da yok. Gulikit'in joystickleri metal, Super Nova'nın plastik. Gulikit'de APG var, Super Nova'da yok. Pardon da nasıl çok daha mantıklı bir seçenek1 ay önce 2100 TL'ye bir kardeşime aldırdım; Super Nova Şarj standı ve farklı boyda stickler ile geliyor. Şuanki fiyatıyla dahi çok daha mantıklı bir seçenek her iki modeli de kullanmış birisi olarak Super Nova ağır bir kalite farkıyla geliyor diyebilirim.
Boş agresiflik yapmadan önce piyasaya bakmayı öğrenmeni öneririm.
Forumda Super Nova ile ilgili kalite sorunu yaşayan da var:
Anladım eski nesil Aliexpress taktikleri maili buraya yazarsanız siparişi geçeceğim zaman kopyalarım teşekkürler.Mail atınca ürünün fiyatını faturaya düşük gösteriyorlar. Gümrükten de öyle geçiyor. Zaten hep öyle yapıyorlar ama mail atınca daha da garantiye almış oluyorsunuz.
Düz GameSir super Nova Wireless modelini aldım Amazon üzerinden kutusunu açtım 30 dk kullandım ve geri koydum kutusuna iade talebi başlattım
Sol titreşim moturu sağ titreşim motoruna göre daha şiddetli çalışıyordu uygulama üzerinden ayarlamama rağmen sol tarafı en düşük şiddete çektim sağ taraf en yüksekte...
"X a y b tuşlarında X ve A tuşunun hissiyatı diğer tuşlara göre berbattı yumuşacıktı elimin ağırlığı ile bile basılıyordu."
Her üründe sorun yaşayan var, yorumlara bakarsanız kk3'te kusursuz değil. Sticklerin metal olmasına gerek yok gövdede yüzük var aynı işlevi görüyor. 8 yön konusuna girmeye gerek dahi yok hayatımda ihtiyaç duymadığım bir özelliğin olup olmaması benim için önemsiz.Biri 1.799 TL. Biri 2.675 TL. 2.400'e Cyclone 2 önermiş olsanız tamam TMR teknolojisini kullanıyor, daha mantıklı olabilir derdim de ikisi de hall effect teknolojisini kullanıyor. Gulikit'in tuşları mekanik, Super Nova'nın tuşları membran. Gulikit'in D-Pad'inde 8 yön/4 yön modu varken Super Nova'da yok. Gulikit'in joystickleri metal, Super Nova'nın plastik. Gulikit'de APG var, Super Nova'da yok. Pardon da nasıl çok daha mantıklı bir seçenekHiç de aradaki fiyat farkını hak etmiyor, tek avantajı stand ile gelmesi.
Forumda Super Nova ile ilgili kalite sorunu yaşayan da var:
Anladım eski nesil Aliexpress taktikleri maili buraya yazarsanız siparişi geçeceğim zaman kopyalarım teşekkürler.Mail atınca ürünün fiyatını faturaya düşük gösteriyorlar. Gümrükten de öyle geçiyor. Zaten hep öyle yapıyorlar ama mail atınca daha da garantiye almış oluyorsunuz.
Düz GameSir super Nova Wireless modelini aldım Amazon üzerinden kutusunu açtım 30 dk kullandım ve geri koydum kutusuna iade talebi başlattım
Sol titreşim moturu sağ titreşim motoruna göre daha şiddetli çalışıyordu uygulama üzerinden ayarlamama rağmen sol tarafı en düşük şiddete çektim sağ taraf en yüksekte...
"X a y b tuşlarında X ve A tuşunun hissiyatı diğer tuşlara göre berbattı yumuşacıktı elimin ağırlığı ile bile basılıyordu."
KK3 daha fazla kronik soruna sahip bile diyebiliriz özellikle mekanik tuşlarında. Supernova kutu içeriği, bağlantı ve özelleştirme seçenekleri, gövde ve diğer bileşenlerin kalitesiyle her türlü önde. Dilerseniz ikisini satın alıp deneyin farkı görün
Super Nova'ya 2.675 TL verecek biri 2.400'e Cyclone 2 almalı bana kalırsa, çok daha mantıklı. En azından TMR kullanıyor. Daha fazla özellikleri var. Hadi diyelim Super Nova bundan daha iyi kol, ama aradaki fiyat farkı 1.000 TL. O farkı bu ürünü alacacak birine cebinizden mi vereceksiniz? Ki boyut olarak da farklılar. Super Nova büyük eli olan biri için küçük gelir, KK3 Pro daha büyük bir kontrolcü. Shapeleri çok farklı. Mekanik tuşların hissiyatını da hiçbir membran veremez. 8 yön sizin için önemsiz, fakat ihtiyacı olan biri için?Her üründe sorun yaşayan var, yorumlara bakarsanız kk3'te kusursuz değil. Sticklerin metal olmasına gerek yok gövdede yüzük var aynı işlevi görüyor. 8 yön konusuna girmeye gerek dahi yok hayatımda ihtiyaç duymadığım bir özelliğin olup olmaması benim için önemsiz.
KK3 daha fazla kronik soruna sahip bile diyebiliriz özellikle mekanik tuşlarında. Supernova kutu içeriği, bağlantı ve özelleştirme seçenekleri, gövde ve diğer bileşenlerin kalitesiyle her türlü önde. Dilerseniz ikisini satın alıp deneyin farkı görün![]()
Bütçesinin limiti 1800TL olan adam tabikide gidip kk3 alsın ama imkanı olanda gidip 1800'e onu alacağına biraz daha ekleyip daha güncel bir model alabilir neden cebimden vereyim bu nasıl bir akıl tutulması.Super Nova'ya 2.675 TL verecek biri 2.400'e Cyclone 2 almalı bana kalırsa, çok daha mantıklı. En azından TMR kullanıyor. Daha fazla özellikleri var. Hadi diyelim Super Nova bundan daha iyi kol, ama aradaki fiyat farkı 1.000 TL. O farkı bu ürünü alacacak birine cebinizden mi vereceksiniz? Ki boyut olarak da farklılar. Super Nova büyük eli olan biri için küçük gelir, KK3 Pro daha büyük bir kontrolcü. Shapeleri çok farklı. Mekanik tuşların hissiyatını da hiçbir membran veremez. 8 yön sizin için önemsiz, fakat ihtiyacı olan biri için?
Bana az önce yukarıda bu kol yerine benzer fiyatlara daha iyi kontrolcüler var dediniz. 1.800 civarına bundan daha iyi kontrolcü gösterebilir misiniz mesela? Bir tık üstü dediğiniz fiyatlar da 2.675 TL falan o zaman. Tekrar söylüyorum, 2.675 TL'ye Super Nova da alinmaz. Super Nova alınacağına 2.400 TL'ye Cyclone 2 alinir. 2.675 TL'yi hak eden bir kontrolcü değil Super Nova. İkisinin de avantajları var, KK3 Pro mekanik ve 8 yönlü d-pad, metal joystick, APG teknolojisi. Super Nova ise değiştirilebilir gövde, stand vs. 1.000 TL'lik fiyat farkı da olduğunu düşünmüyorum. Super Nova'nin tuşları mekanik olsaymış keşke. KK3 Pro ile Cyclone 2'yi kiyaslarsak Cyclone 2 evet daha iyi bir kontrolcü, ona lafim yok. Komik olan şu ki Super Nova'ya o kadar para veriyorsunuz ancak membran.Bütçesinin limiti 1800TL olan adam tabikide gidip kk3 alsın ama imkanı olanda gidip 1800'e onu alacağına biraz daha ekleyip daha güncel bir model alabilir neden cebimden vereyim bu nasıl bir akıl tutulması.
Yahu gamepad bu, membran olsa ne mekanik olsa ne aradaki farkı aratacak veya yaşatacak bir cihaz değil ki. Klavyeden bahsetsek eyvallah. Ayrıca KK3 şuanlık indirimde, önceki fiyatlarıdan ve RRP'sinden haberin yok, o kadar para verilip kasası geri dönüşüm pet ile 3d printed kadar kalitesiz hissettiren bir cihazdan bahsediyoruz. 2 yıl önce olsa evet güzel cihaz ama şuanda eski bir cihaz diyorum. Neredeyse tüm gulikit modellerini kullandım ve kk2 dışında hiçbirisi kaliteli sayılmaz tek önemli noktaları kimse kullanmazken hall effect kullanmaları, hall effect olmasa ismini bile duymayacağımız cihazlar.Bana az önce yukarıda bu kol yerine benzer fiyatlara daha iyi kontrolcüler var dediniz. 1.800 civarına bundan daha iyi kontrolcü gösterebilir misiniz mesela? Bir tık üstü dediğiniz fiyatlar da 2.675 TL falan o zaman. Tekrar söylüyorum, 2.675 TL'ye Super Nova da alinmaz. Super Nova alınacağına 2.400 TL'ye Cyclone 2 alinir. 2.675 TL'yi hak eden bir kontrolcü değil Super Nova. İkisinin de avantajları var, KK3 Pro mekanik ve 8 yönlü d-pad, metal joystick, APG teknolojisi. Super Nova ise değiştirilebilir gövde, stand vs. 1.000 TL'lik fiyat farkı da olduğunu düşünmüyorum. Super Nova'nin tuşları mekanik olsaymış keşke. KK3 Pro ile Cyclone 2'yi kiyaslarsak Cyclone 2 evet daha iyi bir kontrolcü, ona lafim yok. Komik olan şu ki Super Nova'ya o kadar para veriyorsunuz ancak membran.
KK3 Pro çıkalı 1 yıl olmadı. 2 yıl önce olsa güzel cihaz idi diyorsunuzYahu gamepad bu, membran olsa ne mekanik olsa ne aradaki farkı aratacak veya yaşatacak bir cihaz değil ki. Klavyeden bahsetsek eyvallah. Ayrıca KK3 şuanlık indirimde, önceki fiyatlarıdan ve RRP'sinden haberin yok, o kadar para verilip kasası geri dönüşüm pet ile 3d printed kadar kalitesiz hissettiren bir cihazdan bahsediyoruz. 2 yıl önce olsa evet güzel cihaz ama şuanda eski bir cihaz diyorum. Neredeyse tüm gulikit modellerini kullandım ve kk2 dışında hiçbirisi kaliteli sayılmaz tek önemli noktaları kimse kullanmazken hall effect kullanmaları, hall effect olmasa ismini bile duymayacağımız cihazlar.
"Yahu gamepad bu, membran olsa ne mekanik olsa ne aradaki farkı aratacak veya yaşatacak bir cihaz değil ki."
Alakası yok, saatlerce kullanacagin cihazın tuşları bari mekanik olsun. Zira mekanik tuşların verdiği his ayrı, tepkime süresi ayrı. Membran olsa ne mekanik olsa ne değil olay. KK3 Pro evet indirimde ki konusunu ben açtım, önceki fiyatları 2.400 TL civarı idi. O fiyata evet pahalı, zira o paraya Cyclone 2 var.
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-