Gün geçtikçe artan Atatürk düşmanlığı ve Araplaşma hakkında ne düşünüyorsunuz?

792

Uzman
Merhaba, TikTok veya Instagram üzerinde bir kesim gün geçtikçe Atatürk'ü kötülüyor ve arapları övüyor elimden geldiğince nazikçe bunların yanlış olduğunu belirtiyorum ancak cahil her yerde cahil. Kimisi Atatürk'e içkici diyerek kimisi kâfir diyerek hakaret ettiğini sanıyorlar. Herhangi bir şey söylendiği zaman da zıplıyorlar.

Bu sebeple gün geçtikçe hem İslam dininden hem de insanlardan nefret ediyorum. Kolay kolay kimseye laf atan bir insan değilim ancak inandığım değerlere hakaret edilmesine karşı çıkarım. Benim ülkemde benim askerim senin kıçının zevki için şehit oluyorsa sende ülkede adam gibi duracaksın. Milletin inandığı değerlere hakaret etmeyeceksin. Ben senin dinine, inandığına laf etmiyorsam sende etmeyeceksin. Ben bu konuda bu şekilde düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elemanin tek bildigi şey Atatürk'un icki masrafi. Şu anki Araplara harcanan paralar veya bastaki sahsin rahati icin harcanan paralardan hiç bahsedemiyor. Tek bildigi şey Atatürk'e laf atip seriati yukseltmek.

"AtakanHoca" hesabindan bahsediyorum.

Bu ülkenin başındakiler gidene kadar bunların sayıları artacak. Atatürk'e saygısızlık eleştiri yapınca hiçbir şey olmuyor. Ama Cumhurbaşkanı'na eleştiri veya kötüleme yapmak suç. Ve daha bir çok şey var ama anlayışınızı ve değerlerinizi savunmanız önemli, ancak sosyal medyada bu tür tartışmalar genellikle yapıcı sonuçlar vermez. Kendinizi korumak için bu tür tartışmalardan uzak durup, sakin kalabilir ve iç huzurunuzu korumanıza odaklanmanızı öneririm. Aynı şekilde bu konuya bende katılıyorum.

Çok uzun konu, fikirlerimi yazsam büyük ihtimalle çoğu kişinin hoşuna gitmeyecek ve uzun süre oyalanmam gerekecek. Onun için en iyisi susmak.

Olay aslinda bu. Millet sunu demis umursamam. Kisinin dusuncesi bana gore kutsaldir ama benim kutsalima laf edene bende ederim.
Burada dedigim laf etme su. Sen yanlış dersin veya ben buna inanmiyorum dersin tamam onu anlarim. O konuda herhangi bir sorunum yok hatta elestirmesinden dolayi mutlu olurum ama hakaret etmek nedir yahu? Takildigim konu hakaret.

Son düzenleme:
Öyle bir şey olmuyor Türkler geçtikçe sekülerleşiyor.

İfadeler: 792
Elemanin tek bildigi şey Atatürk'un icki masrafi. Şu anki Araplara harcanan paralar veya bastaki sahsin rahati icin harcanan paralardan hiç bahsedemiyor. Tek bildigi şey Atatürk'e laf atip seriati yukseltmek.
Atatürk'ün içkisine karışır ama atam diye yere göğe sığdıramadığı adam ise sarhoş olup kaza yapıyordu.

İfadeler: 792
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…