Ben şimdi bu uygulamayı birini stalklamak için girdim. (Hesap açmadan) Millet uçmuş buralarda. Sizin görüşleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir şey düşünmüyorum. Neyin, ne için kullanılması gerektiği hakkında fikir sahibi olmaya çalışmayanlar hakkında düşünüyorum. Sonrasında hafif tabirle, boş ver diyorum.

Nstagram kullanan ne ise TikTok kullanan da o dur.

Şimdi Instagram'ı normal kullanan biriyim de buna takipçi izleme gibi bir özellik eklemişler kimler profiline baktı gibi bir olay var gibi. Instagram'da ya benim izlediğim içeriklerden kaynaklı açık seçik bir şey çıkmıyor ya da TikTok algoritması çok sakat.

Bu kadar buyuk bir uygulamayi daha farkli tartmak lazim. Bu forumda bile 50 cesit insan var. 10 milyonlarca kullanicisi milyonlarca icerik ureticisi bulunan bir sosyal medya platformu hakkinda genelleme yapmak yanlış.

Ne için kullanılması gerektiği hakkında fikir sahibi olmaya çalışmayanlar hakkında düşünüyorum

Bir sebebi yok. Bu uygulamayı en son 10 yıl önce arkadaşlardan görmüştüm. Yine YouTube falan yayıncıların tepkilerinde görüyordum da bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum.

Bir sebebi yok. Bu uygulamayı en son 10 yıl önce arkadaşlardan görmüştüm. Yine YouTube falan yayıncıların tepkilerinde görüyordum da bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum.

Kötü olan araç değildir, aracı tutan el olmalı. Tiktok; algoritması kendine has bir platform, siz orada değeri arttıranları çoğaltan eller ile iş yaparsanız, algoritmanın da bir manası olmaz. Ama değer dediğiniz, kazanç ile eşdeğer.