Benim için artık bir çöplükten ibaret. Basit bir siyasi haber surekli art arda siralaniyor. Ayni haber 20-30 defa surekli farkli hesaplardan karsima cikiyor. Troll ve toxic dolu, fake hesaplarin ozleri onlarca farkli hesapla ayni anda paylasiliyor ve X buna mudahale etmiyor. Bence 2 yila kalmaz kullanici sayisi cok duser gibi gozukuyor. Yakinda tamamen silecegim.

Kullandığım tek sosyal medya. Aşırı kaos ve toxic'lik olmasına rağmen en azından Instagram kadar kolpadan bir dünya değil.

Çok eski yıllarda adından ilk söz ettirdiğinde açmıştım. 15 yıldır falan uzak duruyorum, kararımdan çok memnunum.

Çok fazla sahte hesapla ve yalan yanlış içeriklerle dolu bir yer. Özellikle sahte kız hesap sayısı inanılmaz fazla. Dolayısıyla kullanacaksanız da bu tür hesapların fikir ve paylaşımlarını umursamayın.

Aktrol dolu. Keşke Next Sosyal'e defolup gitseler.
Bugun onlarin bir reklamini gordum. 1 milyon kullanici serefine 1'er tane hediye gonderiyorlar. Milyar dolarlik sirketleri var verdikleri hediye 1'er tane ve onlar icin hic onemli degil. Insan 200'er tane hediye verir.

Kullandığım tek sosyal medya. Aşırı kaos ve toxic'lik olmasına rağmen en azından Instagram kadar kolpadan bir dünya değil.
Kolpa dolu baskalarinin resimlerini kendilerininmis gibi paylasiyorlar. Hic bir bilgi sahibi olmadan bir konu hakkinda flood yapiyorlar ve binlerce kisi begeni atiyor.

Ayda yılda bir girdiğim ilk çıktığından beridir neredeyse 2 aylık bile kullanmışlığım yoktur. Bir de 2-3 defa ele geçirdiler hesabı coin reklamları koymuşlar paylaşmışlar. Sonra düzelttim.