Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
iPhone XS Max'inize jailbreak yapamazsınız maalesef. iOS 17 için jailbreak desteği yok telefonun.iPhone XS Max var ve eski bir tablet var modelini bilmiyorum tam. Sürümlerini son sürümleri yüklü galiba.
iPad'im kaçıncı nesil nasıl öğrenirim?![]()
Bilgisayara 3uTools kurup kabloyla cihazınızı bağlayarak öğrenebilirsiniz.
Aykut551
Yetkin
- Makaleler
- 1
En yenisi bu olması lazım palera1n Jailbreak Windows VersiyonuEskiden kullandığım Jailbreak'ler artık kullanamıyorum. Reklam oyun vs. izletip oynatıyorlar fakat Jailbreak olmuyor hiçbir şekilde. Artık yapılmıyor mu yoksa nasıl yapılıyor yardımcı olabilecek var mı?
iOS sürümünüz ve cihazınız nedir? Büyük ihtimalle sahte şeylere bakıyorsunuz. Çünkü yapılıyor.Eskiden kullandığım Jailbreak'ler artık kullanamıyorum. Reklam oyun vs. izletip oynatıyorlar fakat Jailbreak olmuyor hiçbir şekilde. Artık yapılmıyor mu yoksa nasıl yapılıyor yardımcı olabilecek var mı?
mertjr
Başarılı
iOS sürümünüz ve cihazınız nedir? Büyük ihtimalle sahte şeylere bakıyorsunuz. Çünkü yapılıyor.
iPhone XS Max var ve eski bir tablet var modelini bilmiyorum tam. Sürümlerini son sürümleri yüklü galiba.
iPad'im kaçıncı nesil nasıl öğrenirim?En yenisi bu olması lazım palera1n Jailbreak Windows Versiyonu
iPhone XS Max'inize jailbreak yapamazsınız maalesef. iOS 17 için jailbreak desteği yok telefonun.iPhone XS Max var ve eski bir tablet var modelini bilmiyorum tam. Sürümlerini son sürümleri yüklü galiba.
iPad'im kaçıncı nesil nasıl öğrenirim?![]()
mertjr
Başarılı
iPhone XS Max'inize Jailbreak yapamazsınız maalesef. iOS 17 için Jailbreak desteği yok telefonun.
Tablet uyumlu modeli ama 17'ye yükselttiğim için 3U'da gözükmüyor 16 sürümleri.