Güncel olarak İtopya dışında nereden sistem alınabilir?

Bütçe
38.000 TL
Öneri için teşekkür ederim. Ancak kendisini tanıyorum. Hayır diyecektir, uğraşmayı seven birisi değil maalesef. Alayım bitsin kafasında, senelerdir istiyor zaten düzgün bir şey.

Özelleştirme almadan alamaz mı bu sistemi?

RAM ve anakartı ileride değiştiremez mi? Sonuç olarak CS ve LoL için alıyor sistemi ağırlıklı olarak. GTX 1050 Ti sistemden her türlü daha iyi olacağını düşünüyorum.

İşte burayı RAM etkiliyor.
Micron her türlü risk.

Belki sistem +400 FPS değerlerini gösterecek ama micro takılmalar ve %1/0.1 FPS düşüklüğünden bir anlamı olmayacak.

İşte burayı RAM etkiliyor.
Micron her türlü risk.

Belki sistem +400 FPS değerlerini gösterecek ama Micro takılmalar ve %1/0.1 FPS düşüklüğünden bir anlamı olmayacak.

Haklısınız, bilemiyorum ya. Kaç gündür bekletiyorum cevap vermek istiyorum artık ama işte.

Özelleştirme olmadan alınamaz mı bu sistem?

@LH44 @cokcekirdek İkna ettim. Dediğiniz sistemi anakart ve PSU güncellemesi ile alacak sanırım. Teşekkür ederim. Umalım da sorun çıkarmasın. Aklınıza başka bir şey gelirse yazabilirsiniz hâlâ.

B650M r guncellemesini yapın yine de siz hayırlı olsun bakalım.

Almaya çalışacak, yarına kadar ek bir para bulmaya çalışır alır gibi, daha iyi bir sistem yok gibi zaten.

O piyasada şu an daha iyisi yok gibi görünüyor belki cuma İncehesap'ta falan güzel bir kasa olabilir ama şu anki kasada bu fiyattan çıkabilir RAM konusunda DDR5 ama biraz sorunlu ama yapacak bir şey yok bütçe kısıtlı ya da gidip @cokcekirdek hocamın dediğini yapip 9060XT alacak ileride.

Dediğim gibi yapamaz onu.

İleride değiştirir artık, yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…