Bütçe
38.000 TL

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Arkadaşım bilgisayar bakıyor ve bu bayram indirimlerinde bilgisayarı alması gerekiyor. Ancak Itopya'da sepet fiyatları maalesef daha yüksek çıktığı için alamıyoruz. İkinci el tercih edemez; ya hazır sistem ya da sıfır toplama sistem olması gerekiyor. Ne yazık ki Itopya dışında da doğru düzgün bir alternatif bulamadık. Bütçesi 38'e kadar çıkıyor.

Sinerji, İncehesap, Tebilon, bazen anlaşmalar ile Amazon üzerinde satılıyor(satıcı Amazon olmuyor.)
Bildiğiniz alınacak sistemler var mı?

Şu sistemde zam yok gibi gözüküyor, alınabilecek bir sistem mi?

1779725745987.webp

Bildiğiniz alınacak sistemler var mı?

Şu sistemde zam yok gibi gözüküyor, alınabilecek bir sistem mi?

Eki Görüntüle 251988

38 bütçeye biraz zor.
Bir tık daha yükseltmeniz lazım.

Çılgın bir vatan indirimi gelmezse 5060 lı sistem toplanır bir tık daha bütçe artırırsanız
çılgın indirim gelirse aşağıdaki sistemin 9060xt 16 gb lısı olabilir

7500F B650M-R anakart 16 GB RAM 5060 sistem alınabilir belki indirim denkgelirse.

Çok arttıramıyor bütçeyi, 35'ten buraya kadar geldi zaten ama işte, anakart kötü zaten, RAM MHz değeri biraz az geldi gözüme bir de. Ancak başka sistem de kestiremedim gözüme.
Daha önce çokça kez size sistem önermiştim. Keşke onlardan birini alsaydı. Neyse biraz daha bakınayım ama bu bütçede içime sinen bir sistem atamayabilirim size.

Daha önce çokça kez size sistem önermiştim. Keşke onlardan birini alsaydı. Neyse biraz daha bakınayım ama bu bütçede içime sinen bir sistem atamayabilirim size.
Farkındayım. Dediğim gibi, o sistemlerin sepet fiyatları 10-15K artıyor, İtopya'da hata var şu an belirli başlı sistemlerde, yoksa direkt alıyordu zaten onları.

İndirim takip eden arkadaşlar daha iyi bilir fakat Vatan arada güzel indiriyor fiyatları. Acelesi yoksa oraya da bakılabilir.