Makaleler
5
Yer
Winterfell
Hayalim hep Toyota Hilux tarzı pikap araç almak olmuştur. Henüz bu hayali gerçekleştirmek için erken fakat sormak istiyorum, 2025 şartlarında pikap almak heves mi, yoksa mantıklı bir tarafı var mı? Yakın bir tarihte yeni bir düzenleme ile fiyatları epey bir artmıştı sanırım.

Hayalim hep Toyota hilux tarzı pikap araç almak olmuştur. Henüz bu hayali gerçekleştirmek için erken fakat sormak istiyorum, 2025 şartlarında pikap almak heves mi, yoksa mantıklı bir tarafı var mı? Yakın bir tarihte yeni bir düzenleme ile fiyatları epey bir artmıştı sanırım.

Eğer şehir içi kullanacaksınız mantıksız tabii. Ama yine de seviyorsanız mantık aramamak lazım.

Bana da çok güzel görünüyor ama dağcılık, kamp, av gibi hobileriniz yoksa veya büyüklerinizin yaşadığı köy çok yüksek rakımda zor gidilen bir köyse ve orayı çok sık ziyaret etmiyorsanız hiç gerekli bir araç değil.

Söylenenlere ek olarak ticari iş yapmayacaksan, yine anlamsız maalesef. Çünkü bunlar aslında hafif ticari.

Ve artık fiyatları anormal pahalı. Özellikle büyük hacim motorlu varyasyonlara sahip olanlar.

Özellikle kış şartları çetin olan bölgeler için mantıklı, ona sözüm yok tabi.

Sehir ici cok mantikli degil konfor olarak da cok memnun etmez. Surekli dag bayira kampa, gezmeye vs. gidiyorsan olabilir ama son vergi duzenlemesiyle birlikte fiyatlari cok uctu.