crystallreed

Uzman
Merhabalar,

Recep Bey'in bir hafta önce konuda güncellediği, yeni gelen ISO dosyasıyla format atsam herhangi bir problem yaşar mıyım? Malum Windows hiç güven vermiyor; belirlenen, söylenen herhangi bir hata, problem mevcut mu?

Merhaba,

Recep Bey'in bir hafta önce konuda güncellediği, yeni gelen ISO dosyasıyla format atsam herhangi bir problem yaşar mıyım? Malum Windows hiç güven vermiyor; belirlenen, söylenen herhangi bir hata, problem mevcut mu?

ISO dosyası bozuksa kurulumu yapamazsınız zaten. Windows'ta olan sorun ISO dosyalarında değil de kurulumdan sonra gelen güncellemelerle hata vs meydana gelir.

En son SSD bozan güncelleme vardı. Güncelleme varsa iyileştirmek içindir. Ben böyle düşünüyorum.
Bu amaçla sordum zaten teşekkürler bilgilendirme için. Bazen yeni sorunlar da doğurabiliyor o amaçla yani.

Ben buradan LTSC sürüm indirdim kullanıyorum. En son sorun yoktu.
Bahsettiğim bu değil. Techolay ya da Recep Bey üzerinden farklı bir amaçla sormadım. Güncellemelerden sonra yeni sorunlarda doğabiliyor ya.

Merhaba,

Microsoft sitesinden indirebilirsin Rufus ile yazıp ayrıca ISO ile sorun yaşamazsın hatalar ve SSD bozma güncellemeleri Windows Update ile yapılıyor.

Ben buradan LTSC sürüm indirdim kullanıyorum. En son sorun yoktu.
LTSC sürümlerin normal buildlere göre çok daha sağlam olduğunu düşünüyorum çünkü LTSC işbilgisayarlarinda ve ATM gibi uzun süre sorunsuzca çalışması gereken yerlerde kullanılıyor kendi adı da zaten Long-Term Servicing Channel.