Makaleler
1
🟥 Hocalarım Xiaomi 4 telefon modelinden desteğini kesiyor. Bundan sonra bu cihazlara Xiaomi güncelleme vermeyecek. Artık sistem ve güvenlik güncellemesi alamayacaklar.

🔴 Redmi Note 10 Pro

🔴 POCO X3 Pro

🔴 Mi 11 Lite

🔴 MIX Fold

Diğer modeller hakkında bilgim yok ama Mi 11 Lite'ın desteği keşke bitmeseydi. Güzel telefon hala iyi. Aslında Resmi 12 yerine Mi 11 Lite alacaktım nasip olmadı 🥲

Son düzenleyen: Moderatör:
🟥 Hocalarım Xiaomi 4 telefon modelinden desteğini kesiyor. Bundan sonra bu cihazlara Xiaomi güncelleme vermeyecek. Artık sistem ve güvenlik güncellemesi alamayacaklar.

🔴 Redmi Note 10 Pro.

🔴 POCO X3 Pro.

🔴 Mi 11 Lite

🔴 Mıx fold

Diğer modeller hakkında bilgim yok ama mi 11 Lite'ın desteği keşke bitmeseydi. Güzel telefon hala iyi. Aslında resmi 12 yerine mi 11 Lite alacaktım nasip olmadı 🥲

Xiaomi Mi 8 Lite kullanıyorum hala. Ben bu telefonu aldığımda piyasada kaçak telefon diye bir tabir yoktu :D

12C nasıl hocam, oyun performansı falan nasıl? Ben Redmi Note 11 alacağım ona karar kıldım. Redmi Note 10 2022 alacaktım ama arkadaşlar önermedi sizin öneriniz nedir Xiaomi Redmi Note telefonlarda?

🔴 Redmi Note 10 Pro

🔴 POCO X3 Pro

🔴 Mi 11 Lite

🔴 MIX Fold

Diğer modeller hakkında bilgim yok ama Mi 11 Lite'ın desteği keşke bitmeseydi. Güzel telefon hala iyi. Aslında Resmi 12 yerine Mi 11 Lite alacaktım nasip olmadı 🥲

Xiaomi güncelleme desteğini çok çabuk kesiyor. Bu yanlış biraz daha güncelleme desteğini sürdürmeliydi.

Son düzenleyen: Moderatör:
12C nasıl hocam oyun performansı filan nasıl ben Redmi Note 11 alacağım ona karar kıldım. Redmi Note 10 2022 alacaktım ama arkadaşlar önermedi sizin öneriniz nedir Xiaomi Redmi Note Telefonlar'da?
Teknik anlamda bilgim yok. Redmi 12C'de zaten orta-temel segment arası bir telefon. Fiyatına göre iyi fakat oyun için alınmaz.

POCO X3 Pro kullanıyorum. Ben zaten custom ISO kullandığım için bir problem yok. Şu an nasıl bilmiyorum ama 2 sene öncesine kadar MIUI iğrenç bir yazılımdı ve telefonu sömürüp kastırıyordu adeta. Bence her Xiaomi kullanıcısı ROM nedir ne değildir öğrenmeli ve telefonun ROM'unu değiştirmeli. Gençleşmiş gibi oluyorsun adeta.

POCO X3 Pro kullanıyorum. Ben zaten custom ISO kullandığım için bir problem yok. Şu an nasıl bilmiyorum ama 2 sene öncesine kadar MIUI iğrenç bir yazılımdı ve telefonu sömürüp kastırıyordu adeta. Bence her Xiaomi kullanıcısı ROM nedir ne değildir öğrenmeli ve telefonun ROM'unu değiştirmeli. Gençleşmiş gibi oluyorsun adeta.
Sizi biliyorum. Sosyal'de cihaz ile alakalı blog yazmıştınız.