HamzaBakansız

Çalışkan
Merhaba,

Yeni çıkan NVIDIA güncellemesini yaptıktan sonra NVIDIA App'de DLSS desteklenmiyor ibaresi alıyorum. Konuyla alakalı araştırmalarım sonucu DDU ile kaldırıp tekrar yükleme olduğunu gördüm ama ne yazık ki yine aynı hatayı almaktayım.

Yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • NVIDIA'nın en son sürücüsünü manuel olarak indirip yüklemeyi deneyin.
  • GPU'nun DLSS uyumluluğunu kontrol edin (Kartınızın modelini söylememişsiniz fakat sanırım destekliyor)
  • Eğer sorun devam ediyorsa, NVIDIA destekle iletişime geçmeyi düşünebilirsiniz.

Ek olarak, lütfen sistem özelliklerinizi detaylı bir şekilde yazar mısınız?

• NVIDIA'nın en son sürücüsünü manuel olarak indirip yüklemeyi deneyin.
  • GPU'nun DLSS uyumluluğunu kontrol edin (Kartınızın modelini söylememişsiniz fakat sanırım destekliyor)
  • Eğer sorun devam ediyorsa, NVIDIA destekle iletişime geçmeyi düşünebilirsiniz.

Ek olarak, lütfen sistem özelliklerinizi detaylı bir şekilde yazar mısınız?
Sizce bu çözümü üye düşünemedi mi?
Merhaba,

Yeni çıkan NVIDIA güncellemesini yaptıktan sonra NVIDIA App'de DLSS desteklenmiyor ibaresi alıyorum. Konuyla alakalı araştırmalarım sonucu DDU ile kaldırıp tekrar yükleme olduğunu gördüm ama ne yazık ki yine aynı hatayı almaktayım.

Yardım edebilir misiniz?
Çözüm şu, DDU ile driverı kaldırın ve yeniden başlatın. Sonra NVIDIA'nın sitesinden son sürümü indirin kurun ve yeniden başlatın. Tabi ki oyunun da DLSS desteklemesi gerekiyor.

Sizce bu çözümü üye düşünemedi mi?

Çözüm şu, DDU ile driverı kaldırın ve yeniden başlatın. Sonra NVIDIA'nın sitesinden son sürümü indirin kurun ve yeniden başlatın. Tabi ki oyunun da DLSS desteklemesi gerekiyor.
Hocam, bana üye bunu düşünemedi mi diye sorup, ardından üyenin yaptığı şeyi tekrar etmişsiniz. Tam olarak amacınızı anlayamadım, yardımcı olmaya çalışıyorum.

Tek çözümü şu anlık diğer üyelerin de yazdığı gibi DDU ile sürücü silmek, yeniden başlatmak sonrasında son çıkan sürücüyü kurup tekrardan yeniden başlatmak. Maalesef NVIDIA App'e geçiş yapıldığından beri sürücü sorunları bitmek bilmedi.

DDU ile kaldırıp tekrar yükledim ama şöyle bir sorun var, interneti kestikten sonra (Windows Update ekran kartını yüklemesin diye) ekranım siyah olarak kalıyor. Ben de mecburen internetli kurulum yapmak zorunda kalıyorum. 4070 Super var ayrıca. Şimdi tekrardan DDU ile sileceğim restart atacağım son sürücüyü tekrar kuracağım ve tekrar restrart atacağım. Geri dönüşümü yazarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile kaldırıp tekrar yükledim ama şöyle bir sorun var, interneti kestikten sonra (Windows Update ekran kartını yüklemesin diye) ekranım siyah olarak kalıyor. Ben de mecburen internetli kurulum yapmak zorunda kalıyorum. 4070 Super var ayrıca. Şimdi tekrardan DDU ile sileceğim restart atacağım son sürücüyü tekrar kuracağım ve tekrar restrart atacağım. Geri dönüşümü yazarım.
Windows Update'i durdurabilirsiniz hocam.