Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Öncelikle baştan söyleyeyim, sorunu bütün paketleri güncelleyerek düzelttim. Ancak aklıma takılan bir şey var, bu paket dosyaları zaten Internet'te bulunuyorsa, neden ben pacman -Syu yazmadan önce onları indiremiyorum? Uyumsuz falan da değil, direkt dosya bulunamadı(404) diyor.

Bunun arkasındaki mantık nedir? O dosya zaten hep o sunucuda değil mi?
Teşekkürler.

Çözüm
Eski repo cache localde var. Sen eski cache ile repoya paket indirme istegi atiyorsun. Sansina o pakete guncelleme gelmis ve surum degisikligi olmus. Eski paket dogal olarak silinmis. Bulunamayan link 404 hatasi verir. Sen güncelleme yaparsan, yeni repo cache locale iner ve guncellenir. Sen ayni paketi kurmak istersen, bu sefer repo adresindeki versiyon ile localdeki uyar ve iner. Arch Linux rolling olduğu için eski paketleri saklamiyor repolarda.
Eski repo cache localde var. Sen eski cache ile repoya paket indirme istegi atiyorsun. Sansina o pakete guncelleme gelmis ve surum degisikligi olmus. Eski paket dogal olarak silinmis. Bulunamayan link 404 hatasi verir. Sen güncelleme yaparsan, yeni repo cache locale iner ve guncellenir. Sen ayni paketi kurmak istersen, bu sefer repo adresindeki versiyon ile localdeki uyar ve iner. Arch Linux rolling olduğu için eski paketleri saklamiyor repolarda.

Çözüm
Yani anladığım kadarıyla, bendeki cache'de o paketin eski sürümü isteniyor; ancak eski sürümü sunucuda yok. Doğru mu anladım?