Bunun gerekliliği ne ki? Şu anda zaten eski çözümler de eski makaleler de 2026 fiyatından değerlendiriliyor diye biliyorum. Yani eski fiyat değerlerini görmek neye yarayacak bu bağlamda?
1.000 Karakter Çözüm 2025 öncesi A TL D TL 2025 B TL E TL 2026 C TL F TL
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
91, #95 ve #96 aksini söylüyor gibi.Bunun gerekliliği ne ki? Şu anda zaten eski çözümler de eski makaleler de 2026 fiyatından değerlendiriliyor diye biliyorum. Yani eski fiyat değerlerini görmek neye yarayacak bu bağlamda?
Tabii ki de escape edilmeyen Markdown var. Kalsın böyle. Tamamı devasa olsun.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. 2026 öncesine dönük bir değerlendirme yok.Şu anda zaten eski çözümler de eski makaleler de 2026 fiyatından değerlendiriliyor diye biliyorum.
İsteyen yapabilir.
1.000 Karakter Çözüm 2025 öncesi A TL D TL 2025 B TL E TL 2026 C TL F TL
- Makaleler
- 3
İyi de bunu zaten yapmıyor musunuz? Birisi istediğinde hesap kitap yapıyorsunuz. Tablo olsa insanlar sormadan kendisi yaklaşık bir tahminde bulunabilir. Hem ana mesajda eski fiyatlar olduğu, eski içeriğin eski fiyatlardan değerlendirileceği apaçık belirtilmiyor.
İnsanlar makale yazmaya bile üşeniyor. İnsanlar parasıyla kod yazmıyor, no offence. İnsanlar bize der, biz de yaparız.İyi de bunu zaten yapmıyor musunuz? Birisi istediğinde hesap kitap yapıyorsunuz. Tablo olsa insanlar sormadan kendisi yaklaşık bir tahminde bulunabilir. Hem ana mesajda eski fiyatlar olduğu, eski içeriğin eski fiyatlardan değerlendirileceği apaçık belirtilmiyor.
- Makaleler
- 20
1 Nisan ve sonrasında yazılan makaleler için indirim tutarı 30 TL olarak güncellendi, önceki dönemler için yine 20 TL olarak hesaplanmaya devam edecek.
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-