Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

muhammet58

Uzman
Herkeste var galiba ama 'Güncelleştir ve Kapat'a tıklayınca bazen 'Yeniden başlatılıyor' yazmasına rağmen kapanıyor. Bazen ise kapat'a tıklamama rağmen yeniden başlatılıyor. Bu neden olur?"

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çünkü güncellemeleri uygulamak için bilgisayarınız gerçekten yeniden başlatılır. Ardından planlandığı için kapanır. Bu yüzden "Güncelleştir ve kapat" seçeneğine rağmen "Yeniden başlatılıyor" yazar.
Çünkü güncellemeleri uygulamak için bilgisayarınız gerçekten yeniden başlatılır. Ardından planlandığı için kapanır. Bu yüzden "Güncelleştir ve kapat" seçeneğine rağmen "Yeniden başlatılıyor" yazar.

Çözüm
Ben eski nesil bilgisayarıma Windows 7'den Windows 10'a yükseltme yapmıştım. İnterneti bağladım ve Chrome uygulaması kurup internete gezerken birden görev çubuğunun sağ tarafta Windows Update'dan güncelleme istedi. Aceleyle güncelleştir ve kapat düğmeye basdım"yeniden başlatılıyor yazdı. Bilgisayar yeniden başladı sonra kapandı. Yani aynı sorun bende de vardı. Ancak bir süre bilgisayarımı açtım ve kullanıyordum ki çökmeler, kasmalar, donmalar oldu, klavye kendi kendine yazıyordu. Öyle sorun olmuştu. Yeniden temiz kurulumu yaptım düzeldi. Sakın "güncelleştir ve kapat" düğmeye basmayın.