Yer
Haddonfield, Illinois
Arkadaşlar 12. sınıfa geçiyorum ve yazın Full TYT kasacağım. Günde 15-16 saat ders çalışacağım, 6 saat uyuyacağım. 2-3 saatte oyuna kalacak bana böyle hızlı oynanılabilen 2-3 saatte günün stresini atabileceğim bir oyun önerir misiniz? Hikayeli de olabilir ancak büyük ihtimalle önereceğiniz oyunları bitirmişimdir. Şunları bıraktım ben şimdilik;

1719303597372.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
2 saat oynayıp çıkacak isen indie oyunlar oyna büyük oyunlara karışma. Dead Cells, Stardew valley stresini alır. Paran var ise Ultrakill al. Aşırı stres götürüyor. Herkesi öldür patlat geç.

TYT kasacaksan bence direkt PC'yi kaldır sonra benim gibi 2 saat oynayacağım deyip 6 saat oyun oynama :D:D:D XD.

Yok hocam zaten son birkaç aydır PC'yi açıp masaüstüne boş boş bakıyorum. Oyun oynayacak hevesim kalmadı. Günde 2 saat oynayıp kapatıyorum yine aynı olacak. PC lazım bana çalışırken ders videosu da izleyeceğim.

15-16 saat çalışırsan banko yatarsın aşağıya 12'nin içinde. Dediğin çalışmayı yapmanın hiçbir anlamı yok.

Battlebit Remastered, Crew Motorfest.

Ben sınava çalışma sürecimde arkaya podcast açabileceğim oyunlar tercih ettim bazı zamanlar, sevdiğin bir insanın konuşmalarını arkaya aç takılabileceğin bir oyun bul ve oyna. Stresi yok ediyor.

Sorun olmaz istiyorum o diş hekimliğini.
Diş hekimliği için bu denli çalışmanın hiçbir anlamı yok :LOL:
Diş hekimliğini kesinlikle küçümsemiyorum, hatta şu an en ideal mesleklerden birisidir kendi kanaatim seviyor iseniz.
Ama sıralamalar ortada, Hacettepe Diş istesen bile 15K zaten. Şu an 6 saat çalışman bile süper olur senin için. Ha, temelim sıfır dersen orası yine ayrı da 15 saat için fetüs filen olman lazım şu an.

Diş hekimliği için bu denli çalışmanın hiçbir anlamı yok :LOL:
Diş hekimliğini kesinlikle küçümsemiyorum, hatta şu an en ideal mesleklerden birisidir kendi kanaatim seviyor iseniz.
Ama sıralamalar ortada, Hacettepe Diş istesen bile 15K zaten. Şu an 6 saat çalışman bile süper olur senin için. Ha, temelim sıfır dersen orası yine ayrı da 15 saat için fetüs filen olman lazım şu an.
Eyvallah hocam içimi rahatlattınız benim hedefim o kadar da değil zaten 30k ile Uludağ Üniversitesi istiyorum.

Eyvallah hocam içimi rahatlattınız benim hedefim o kadar da değil zaten 30k ile Uludağ Üniversitesi istiyorum.
30 bin için ohooo. İçin rahat olsun da olmasın da, bu denli yüksek hedefleri kendine şart koşup kendini disiplin edebilmen harika.
TYT Fen kasıp bol bol TYT Türkçe-Mat denemesi atman senin faydana. Kolay gelsin başarılar.