seeraddar

Yetkin
TYT Fen'den sonra matematiğe de başladım. Ancak temelim olsa bile, temelden başlamak istedim. Çünkü kendimi yine de bir yoklamak istiyorum. Şu ana kadar 80 soru çözdüm. Akşama kadar bu sayıyı 250'ye çıkarmak istiyorum. Günde 250 soru az mı, yoksa yeterli midir?

TYT Fen'den sonra matematiğe de başladım. Ancak temelim olsa bile, temelden başlamak istedim. Çünkü kendimi yine de bir yoklamak istiyorum. Şu ana kadar 80 soru çözdüm. Akşama kadar bu sayıyı 250'ye çıkarmak istiyorum. Günde 250 soru az mı, yoksa yeterli midir?
Çözülecek kaynağa bağlı. Orta-Zor kaynaklar fazla bile sayılır.

Çözülecek kaynağa bağlı. Orta-Zor kaynaklar fazla bile sayılır.
Dediğim gibi temelden başlamak istediğim için, kolay bir kaynakla başladım. 5 gün içinde 250 sayfalık bu kaynağı bitirmek amacım. Eksik olduğum, tam anlamadığım bir yer varsa öğrenmek istiyorum. Bu bitince, bilgi sarmal ve 345 başlayacağım. Kaynak zorlaşsa da çalıştığım süreyi arttırıp 250 de tutmak istiyorum.

Bu arada 345 yayınlarını, atatürk düşmanı ve sapık bir hocaları var diye biliyorum. Elimde eskiden kalma, halihazırda bulunmasaydı kullanmazdım. Süreç boyuncada satın almayacağım. Bunu da söylemek istedim.

Abartı. Konuyu biliyorsan oturup soru bankası çözmek sana pek de bir şey katmaz. Eksik olduğun çözmekte zorlandığın konular varsa onları çöz. Onun dışında kalanları çözmesen de olur. Her gün oturup 250 soru çözmek için harcayacağın minimum 3 saat ve enerji yerine, her gün 1 tane zamana karşı matematik denemesi çöz, kalan süreyi de başka derslere ve istersen AYT'ye ayır. Çok daha faydalı olduğunu göreceksin.

Son düzenleme:
Çok ya bence konuyu öğrenip denemeler çöz. Konu denemeleri vardı benim zamanında hala var mı bilmiyorum acilin ilk 12 denemesi trigonometri denemesi gibi konuları bitirene kadar öyle denemeler at sonra TYT matematik denemelerine geç.

Soru sayısından çok konuyu tamamen bitirmeye bak ve ayrıca bitirdikten sonra branş denemesi çözmeni öneririm.