Makaleler
11
Yer
Japonya, Fukuoka
Selamlar,

79 kiloyum ve 1.74 boyum var. Kilo vermeye çalışıyorum ve günde tek öğün beslenmeye çalışıyorum. Az sonra evde yemek olmadığı için ve malzeme de olmadığı için tavuklu pilav söyleyeceğim. Yaklaşık 700–800 kalori oluyor. Her akşam en az 10 km yürüyorum, bu da yaklaşık 600–700 kalori yakmamı sağlıyor. Yani alacağım kalori ortalama 100–250 arası oluyor. Bunun zararları nedir? Bir süre bunu yapsam ne olur?”

Yazmayı unutmuşum, sabahları simit+ayran yiyorum sadece. Bu da sanırım 300 kalori oluyor.

Aç kalarak kilo verilmez; yediğinden fazlasını yaktığında kilo verirsin. Zaten yürüyorum, o zaman yakıyorum diye düşünme. Sağlıklı beslenip, ekstra yağ yaktığın zaman gerçekten zayıflamış olursun.

Diğer türlü "günde 150 kalori" almakla 1-2 haftaya hastalanırsın.

Selamlar,

79 kiloyum ve 1.74 boyum var. Kilo vermeye çalışıyorum ve günde tek öğün beslenmeye çalışıyorum. Az sonra evde yemek olmadığı için ve malzeme de olmadığı için tavuklu pilav söyleyeceğim.
Boyuna göre kilon iyi durumda zaten. Yağlıysan sadece tempolu yürüyüş yaparak yağlarını eritebilirsin, bunun için de 10 km yürümen şart değil.

Ayrıca dışarıdan yemek söyleme. Muhtemelen gelecek yemek defalarca kez kullanılmış ay çiçek yağı bakımından epey zengin olacaktır.

Vücuduna 150-200 kalori sokarak bir ayağın mezarda gezersin, düzgün kilo vermek için kalori açığı ve hareketli bir yaşam gerekiyor, aç kalman değil.
Paketli gıdalar, rafine şeker, enerji içeceği gibi tükettiğin gıdalara dikkat et, üzerine de sporunu yaparak beyaz et tüket kafi.

Fityemek.com'a göre almam gereken kalori aşağıda gözüküyor. Fazla değil mi?
1765037451870.webp