NanoMetre

Yetkin
Merhaba, arkadaşlar sosyal medyada gezme, küçük oyunları oynatabilen (bulmaca, Candy Crush gibi) ve temel seviye fotoğraf çekebilen ama uzun ömürlü bir tablet önerir misiniz? Bütçe olarak en makul olan olması iyi olur ama net bir şey belirtemiyorum. Zira tabletler hem yabancı olduğum hem piyasasını iyi bilmediğim bir konu.

Honor pad 9 iyi gider. Tab A serisinden uzak durmanızı öneririm.
Ne kadar iyi olsa da Turkiye'yi Hindistan ile ayni siniftan goruyorlar. Samsung en azindan bize saygi duyuyor. Politik sebeplerden oturu Honor onermiyorum. Honor 400 serisinde Tum Avrupa'ya 6 yil guncelleme verirken Turkiye'ye 3 yil guncelleme verip ayrim yapiyor. Buradaki yorumlari okuyun.

Ne kadar iyi olsa da Türkiye'yi Hindistan ile ayni siniftan goruyorlar. Samsung en azindan bize saygi duyuyor. Politik sebeplerden oturu Honor onermiyorum. Honor 400 serisinde tum Avrupa'ya 6 yil guncelleme verirken Türkiye'ye 3 yil guncelleme verip ayrim yapiyor. Buradaki yorumlari okuyun.

😯 Bunu bilmiyordum. Bir daha asla Honor önermem. Teşekkürler bilgilendirme için.

Arada 600 TL fark var. 8 GB olani alin.
Bu iyiymiş. 128 GB modelini gördüm de RAM dikkat etmemiştim. Genel olarak iyi duruyor, gerçi flaşı da olsa güzel olurdu ama alacağım kişi için çok sorun olmaz muhtemelen. Peki bunun android desteğiyle ilgili bilgi var mı? Yanlış hatırlamıyorsam 6-7 oldu çıkalı. Sonra seneye telefonlardaki Android sürümü sorunu gibi olmasın?

Bu iyiymiş. 128 GB modelini gördüm de RAM dikkat etmemiştim. Genel olarak iyi duruyor, gerçi flaşı da olsa güzel olurdu ama alacağım kişi için çok sorun olmaz muhtemelen. Peki bunun android desteğiyle ilgili bilgi var mı? Yanlış hatırlamıyorsam 6-7 oldu çıkalı. Sonra seneye telefonlardaki Android sürümü sorunu gibi olmasın?
Android 16'yi alacak ve 2027'ye kadar guvenlik guncellemesi alacak.