Merhaba, arkadaşlar sosyal medyada gezme, küçük oyunları oynatabilen (bulmaca, Candy Crush gibi) ve temel seviye fotoğraf çekebilen ama uzun ömürlü bir tablet önerir misiniz? Bütçe olarak en makul olan olması iyi olur ama net bir şey belirtemiyorum. Zira tabletler hem yabancı olduğum hem piyasasını iyi bilmediğim bir konu.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 9
Galaxy Tab A9 işinizi görür.
Ona baktım da RAM miktarından emin olamadım. Telefonlarda 4 GB artık yetmiyor, tablette sorun çıkarır mı?
- Makaleler
- 9
Ona baktım da RAM miktarından emin olamadım. Telefonlarda 4 GB artık yetmiyor, tablette sorun çıkarır mı?
One UI Core gayet yeterli.
- Makaleler
- 23
Arada 600 TL fark var. 8 GB olani alin.Ona baktım da RAM miktarından emin olamadım. Telefonlarda 4 GB artık yetmiyor, tablette sorun çıkarır mı?
Samsung Galaxy Tab A9 Tablet (8 GB / 128 GB)
Samsung Galaxy Tab A9 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
- Makaleler
- 23
Ne kadar iyi olsa da Turkiye'yi Hindistan ile ayni siniftan goruyorlar. Samsung en azindan bize saygi duyuyor. Politik sebeplerden oturu Honor onermiyorum. Honor 400 serisinde Tum Avrupa'ya 6 yil guncelleme verirken Turkiye'ye 3 yil guncelleme verip ayrim yapiyor. Buradaki yorumlari okuyun.Honor pad 9 iyi gider. Tab A serisinden uzak durmanızı öneririm.
mete01
Üstün
Ne kadar iyi olsa da Türkiye'yi Hindistan ile ayni siniftan goruyorlar. Samsung en azindan bize saygi duyuyor. Politik sebeplerden oturu Honor onermiyorum. Honor 400 serisinde tum Avrupa'ya 6 yil guncelleme verirken Türkiye'ye 3 yil guncelleme verip ayrim yapiyor. Buradaki yorumlari okuyun.
Bu iyiymiş. 128 GB modelini gördüm de RAM dikkat etmemiştim. Genel olarak iyi duruyor, gerçi flaşı da olsa güzel olurdu ama alacağım kişi için çok sorun olmaz muhtemelen. Peki bunun android desteğiyle ilgili bilgi var mı? Yanlış hatırlamıyorsam 6-7 oldu çıkalı. Sonra seneye telefonlardaki Android sürümü sorunu gibi olmasın?Arada 600 TL fark var. 8 GB olani alin.
![]()
Samsung Galaxy Tab A9 Tablet (8 GB / 128 GB)
Samsung Galaxy Tab A9 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
- Makaleler
- 23
Android 16'yi alacak ve 2027'ye kadar guvenlik guncellemesi alacak.Bu iyiymiş. 128 GB modelini gördüm de RAM dikkat etmemiştim. Genel olarak iyi duruyor, gerçi flaşı da olsa güzel olurdu ama alacağım kişi için çok sorun olmaz muhtemelen. Peki bunun android desteğiyle ilgili bilgi var mı? Yanlış hatırlamıyorsam 6-7 oldu çıkalı. Sonra seneye telefonlardaki Android sürümü sorunu gibi olmasın?
Device Compatibility Knox Solutions | Samsung Knox
See which of Samsung’s flagship smartphones, tablets, and wearables are built on the Knox platform. Knox is currently available on most Samsung Android and Tizen devices.