Huawei MatePad 11.5 (2023) Tablet Klavyesiz Versiyon detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Pahalanmıs ama gbox+MicroG+Aurora Store ile mis gibi kullanırsınız. Yazılımıda sorun çıkarmaz.
See which of Samsung’s flagship smartphones, tablets, and wearables are built on the Knox platform. Knox is currently available on most Samsung Android and Tizen devices.
Donanım aslında. Samsung "A" serisini önermem. Çok giriş seviyeler. Huawei dısında Honor pad 9 önerecektim ama almayın. Daha kötü ekran daha kötü işlemci olsun Huawei olmasın dersen S6 Lite.
Donanım aslında. Samsung "A" serisini önermem. Çok giriş seviyeler. Huawei dısında Honor pad 9 önerecektim ama almayın. Daha kötü ekran daha kötü işlemci olsun Huawei olmasın dersen S6 Lite.
Kendime almayacağım ve alacağım kişinin sosyal medya, ufak oyunlar gibi günlük kullanım dışı kullanmayacağını yani kalem,not vs. gibi işlerde kullanmayacağını bildiğim için kalem desteğine bakmadım ama flaş olsa ışık için iyi olurdu tabi. Bütçe olarak açıkçası 10 bini bulmak istemiyorum, en fazla 7000-7500 düşünüyorum.
Kendime almayacağım ve alacağım kişinin sosyal medya, ufak oyunlar gibi günlük kullanım dışı kullanmayacağını yani kalem,not vs. gibi işlerde kullanmayacağını bildiğim için kalem desteğine bakmadım ama flaş olsa ışık için iyi olurdu tabi. Bütçe olarak açıkçası 10 bini bulmak istemiyorum, en fazla 7000-7500 düşünüyorum.
Biraz daha verip 8.5k ya MatePad 11.5 almasını öneririm. Günlük kullanımda daha iyi deneyim yaşar. Daha uzun sürede götürür. HarmonyOS Next almaması sorun gibi gözükse de Android desteği devam edecek.