Uzun ömür konusunda A9'un pek memnun edeceğini düşünmüyorum. Biraz daha verip daha uzun ömürlü cihazları alabilirsin.

Uzun ömürden bahsettiğiniz +3 yıl ise başka tabletlere bakmanı öneririm.

Pahalanmıs ama gbox+MicroG+Aurora Store ile mis gibi kullanırsınız. Yazılımıda sorun çıkarmaz.

Uzun ömür konusunda A9'un pek memnun edeceğini düşünmüyorum. Biraz daha verip daha uzun ömürlü cihazları alabilirsin.

Uzun ömürden bahsettiğiniz +3 yıl ise başka tabletlere bakmanı öneririm.
Hangi açıdan işlemci, bellek? Birkaç öneri olsaydı daha iyi olurdu.

Android 16'yi alacak ve 2027'ye kadar guvenlik guncellemesi alacak.
Doğru ya diğer cihazlarda burada veriliyordu, unutmuşum bu siteyi teşekkürler.

Donanım aslında. Samsung "A" serisini önermem. Çok giriş seviyeler. Huawei dısında Honor pad 9 önerecektim ama almayın. Daha kötü ekran daha kötü işlemci olsun Huawei olmasın dersen S6 Lite.

Doğru ya diğer cihazlarda burada veriliyordu, unutmuşum bu siteyi teşekkürler.
Bütçeniz ne kadar? Kalem not tutmak için çok iyi olur.
Donanım aslında. Samsung "A" serisini önermem. Çok giriş seviyeler. Huawei dısında Honor pad 9 önerecektim ama almayın. Daha kötü ekran daha kötü işlemci olsun Huawei olmasın dersen S6 Lite.
S6 Lite'ın RAM'i biraz yetersiz gibi. S9FE öneririm.

Bütçeniz ne kadar? Kalem not tutmak için çok iyi olur.

Kendime almayacağım ve alacağım kişinin sosyal medya, ufak oyunlar gibi günlük kullanım dışı kullanmayacağını yani kalem,not vs. gibi işlerde kullanmayacağını bildiğim için kalem desteğine bakmadım ama flaş olsa ışık için iyi olurdu tabi. Bütçe olarak açıkçası 10 bini bulmak istemiyorum, en fazla 7000-7500 düşünüyorum.

Kendime almayacağım ve alacağım kişinin sosyal medya, ufak oyunlar gibi günlük kullanım dışı kullanmayacağını yani kalem,not vs. gibi işlerde kullanmayacağını bildiğim için kalem desteğine bakmadım ama flaş olsa ışık için iyi olurdu tabi. Bütçe olarak açıkçası 10 bini bulmak istemiyorum, en fazla 7000-7500 düşünüyorum.
O Zaman Tab A9 Plus öneririm. One UI Kalitesi ile 3-5 Yıl kullanacağını düşünüyorum. Gündelik işler için oldukça yeterli.

O kadar çıkıyorsa alabilir.

O zaman Tab A9 Plus öneririm. One UI kalitesi ile 3-5 yıl kullanacağını düşünüyorum. Gündelik işler için oldukça yeterli.

Biraz daha verip 8.5k ya MatePad 11.5 almasını öneririm. Günlük kullanımda daha iyi deneyim yaşar. Daha uzun sürede götürür. HarmonyOS Next almaması sorun gibi gözükse de Android desteği devam edecek.