İyi sosyaller,
Hali hazır yurt dışı kayıtlı Redmi Note 13 Pro Plus kullanmaktayım. Daha öncesinde 6 yıl iPhone kullandım (7 Plus 8 Plus ve 11 2'şer yıl). iPhone'dan vazgeçme sebebim tamamiyle şarjının yetmemesinden dolayıydı (başka herhangi bir sorunum yoktu). Android'den ilk 7-8 ay memnun gibiydim. Ancak artık tat vermiyor. Wi-Fi, mobil veri bağlantı sorunları konuşurken telefon kesilmeleri (telefon Wi-Fi'ya bağlıyken konuşuyorsam ve Wi-Fi kopunca telefon düşüyor) arama yaparken değişik değişik hatalar anlık takılmalar uygulamaların kapatılması vs. böyle bir sürü sorun var ve artık çok bunaldım.
iPhone kalitesini biliyorum ve gündelik bir kullanımım var. Oyunla işim yok belki bulmaca, harici olarak WhatsApp, Instagram, bankacılık uygulamaları ve işim gereği telefonla konuşuyorum. Aklımda bataryası bir tık yüksek olduğu için 16e vardı. Ancak forumda hakkında iyi şeyler bir türlü göremedim.
Açıkçası bir telefona da 60-70 bin vermek istemiyorum (40 bile çok ama o rahatlığa değer gibi geliyor bana). Bir de kullandığım telefon 120 Hz 60Hz'ye düşersem alışabilir miyim yoksa akıcılığı benim için büyük bir sorun haline gelir mi? Sizlerin de önerisine açığım ama Android'e sıcak bakmıyorum.