Gündelik kullanım için iPhone 16e alınır mı?

Katılıyorum, dolmuyor demeyin, uzun ömürlü cihazlar bunlar. Alabiliyorsanız 256 alın, gün gelir hayat kurtarır.

Eğer batarya konusunda sıkıntı yaşamayacağınız telefon istiyorsanız normalde S25 gayet iyi batarya konusunda ama Xiaomi 15 de bakabilirsiniz.
Not: Xiaomi ile Redmi'yi karıştırmayın. Xiaomi'de daha iyi yazılım daha iyi donanım bulunuyor. Bir de Redmi'de reklam görüyorsan Xiaomi'de yok.

Arkadaş Eylül'de gelecek o zaman geldiğinde onunla deneme yaparım. Yani şu an telefonun şarjı %87 sabah 6 da aldım şarjdan öyle diyeyim. Böyle ya da buna yakın bir kullanım sunsun bana yeterli.

Yurt dışı mi 15 düşünüyordum zaten fiyatı 16E'ye yakın olunca aklım IPhone'a kaydı.

Ha bir de 16e yi en çok istememin nedeni 13 Pro Plus bana çok büyük geliyor .

Samsung'un deneyimi ile elinizdeki Android deneyimi bir olmaz hocam onu garanti edebilirim. Ben de vaktinde Android'in cilelerinden bikip iPhone 11'e gecmistim memnun olmaya hala memnunum ama su an Samsung'un S serisi gayet iyi is cikariyor. S25 epey memnun edecektir. Ben sizin yerinizde olsam Xiaomi'ye asla bulasmam. Redmi serisiyle bir olmasa da guvenilecek marka degil ozellikle de sizin gibi sade bir kullanim tarzinda. Telefonun getirecegi incik cincik sizin icin cok onemli olmayacak cunku. S25 iyidir.

%87 sabah 6 da aldım şarjdan öyle diyeyim. Böyle ya da buna yakın bir kullanım sunsun bana yeterli.
Maalesef mümkün değil. 16e ile de mümkün değil. Hiç dokunmazsanız belki. Amiral seri cihazların işlemcileri çok güçlü. Doğal olarak güç de çekiyorlar. Pil olarak sıkıntı yaşarsınız.

Buna da hiç dokunmadım ki . 3 5 sigara molasında 5 er dk Instagram da takıldım o kadar. Ben en iyisi arkadaşı bekleyeyim. Gelince 23'ü bir deneyeyim. Bu bekleme süre zarfında da telefonu 60 Hz'ye aldım. Eğer 23 hoşuma gitmezse direk 16e ye geçiş yaparım. Ya da eylül Ekim'de gelecek olan telefonlara göre bir değerlendirme yaparım tekrardan.

Alınabilir ama Android tarafına yönelmenizi tavsiye ederim.

Bir sıkıntı yaşamazsınız S25’te.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…