Katılıyorum, dolmuyor demeyin, uzun ömürlü cihazlar bunlar. Alabiliyorsanız 256 alın, gün gelir hayat kurtarır.Yetiyorsa okey. Ama tabii IPhone'da hafıza yükseltmek için, telefonun içinin açılması ve müdahale edilmesi gerekiyor. Herkese hitap eden bir depolama yükseltme yöntemi değil. Ama 128 GB bile yetiyor ise, alabilirsiniz. Yarın bir gün yetmez diye hafıza, o yüzden önerdim.![]()
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
13 Pro Plus 13.5k civarlarındayken kayıtla beraber 10k ya denk geldi o yüzden aldım. Aklımda yurt dışı mi 15 vardı ama bu sorunları yaşamaya başlayınca hepten vazgeçtim. Arkadaşımda S23 var ancak askerde şu an onunla bu farkı anlayabilir miyim? Batarya konusunda evet tek aklımdaki soru işareti benim de o Android sistemleri iOSa göre daha az stabil olduğu için 4000MAH biraz düşük geldi bana.
Eğer batarya konusunda sıkıntı yaşamayacağınız telefon istiyorsanız normalde S25 gayet iyi batarya konusunda ama Xiaomi 15 de bakabilirsiniz.
Not: Xiaomi ile Redmi'yi karıştırmayın. Xiaomi'de daha iyi yazılım daha iyi donanım bulunuyor. Bir de Redmi'de reklam görüyorsan Xiaomi'de yok.
Yasin Alemdağ
Yetkin
S23 güzel bir örnek. S23 ile farkı anlarsınız. Eğer S23'ü beğenmezseniz S25'ten çok da farklı bir deneyim almayacaksınız. Deneyin, beğenmezseniz gönül rahatlığıyla iPhone 16e alabilirsiniz.(ben de illa iOS olacaksa 15 taraftarıyım ama fiyat farkı var tabii)
4000 mAh yani günü çıkarır. Çok bir beklentiniz olmasın ama. Pil istiyorsanız S24+ da bir seçenek.
Arkadaş Eylül'de gelecek o zaman geldiğinde onunla deneme yaparım. Yani şu an telefonun şarjı %87 sabah 6 da aldım şarjdan öyle diyeyim. Böyle ya da buna yakın bir kullanım sunsun bana yeterli.
Eğer batarya konusunda sıkıntı yaşamayacağınız telefon istiyorsanız normalde S25 gayet iyi batarya konusunda ama Xiaomi 15 de bakabilirsiniz.
Not: Xiaomi ile Redmi'yi karıştırmayın. Xiaomi'de daha iyi yazılım daha iyi donanım bulunuyor. Bir de Redmi'de reklam görüyorsan Xiaomi'de yok.
Yurt dışı mi 15 düşünüyordum zaten fiyatı 16E'ye yakın olunca aklım IPhone'a kaydı.
Ha bir de 16e yi en çok istememin nedeni 13 Pro Plus bana çok büyük geliyor
Görkem Say
Üstün
Hocam telefon serüvenine Android ile başladım iPhone ile devam ettim ve şu an yine Android'e döndüm. Android'e sıcak bakamıyorum. Bilmiyorum belki de Samsung ile Xiaomi sistemleri arasında devasa farklar olabilir. Yeni nesil Samsung hiç kullanmadım ama korkularım var Android'den yana o yüzden iPhone tercihim oluyor. Ha derseniz ki aralarında devasa bir fark var o zaman düşünebilirim.
Kullanım senaryom tam anlattığım gibi ne eksik ne fazladır. Şu an galerime bakıyorum da ayda 2 3 fotoğrafım var. Uygulamalarda ise WoW diye bir bulmaca oyunum var. Banka uygulamaları e-Devlet Spotify Steam sahibinden (genel uygulamalardan bahsetmiyorum Google Play mesajlar vs) başkada bir şey yok
.
Samsung'un deneyimi ile elinizdeki Android deneyimi bir olmaz hocam onu garanti edebilirim. Ben de vaktinde Android'in cilelerinden bikip iPhone 11'e gecmistim memnun olmaya hala memnunum ama su an Samsung'un S serisi gayet iyi is cikariyor. S25 epey memnun edecektir. Ben sizin yerinizde olsam Xiaomi'ye asla bulasmam. Redmi serisiyle bir olmasa da guvenilecek marka degil ozellikle de sizin gibi sade bir kullanim tarzinda. Telefonun getirecegi incik cincik sizin icin cok onemli olmayacak cunku. S25 iyidir.
Maalesef mümkün değil. 16e ile de mümkün değil.%87 sabah 6 da aldım şarjdan öyle diyeyim. Böyle ya da buna yakın bir kullanım sunsun bana yeterli.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Maalesef mümkün değil. 16e ile de mümkün değil.hiç dokunmazsanız belki. Amiral seri cihazların işlemcileri çok güçlü. Doğal olarak güç de çekiyorlar. Pil olarak sıkıntı yaşarsınız.
Buna da hiç dokunmadım ki
Alınabilir ama Android tarafına yönelmenizi tavsiye ederim.İyi sosyaller,
Hali hazır yurt dışı kayıtlı Redmi Note 13 Pro Plus kullanmaktayım. Daha öncesinde 6 yıl iPhone kullandım (7 Plus 8 Plus ve 11 2'şer yıl). iPhone'dan vazgeçme sebebim tamamiyle şarjının yetmemesinden dolayıydı (başka herhangi bir sorunum yoktu). Android'den ilk 7-8 ay memnun gibiydim. Ancak artık tat vermiyor. Wi-Fi, mobil veri bağlantı sorunları konuşurken telefon kesilmeleri (telefon Wi-Fi'ya bağlıyken konuşuyorsam ve Wi-Fi kopunca telefon düşüyor) arama yaparken değişik değişik hatalar anlık takılmalar uygulamaların kapatılması vs. böyle bir sürü sorun var ve artık çok bunaldım.
iPhone kalitesini biliyorum ve gündelik bir kullanımım var. Oyunla işim yok belki bulmaca, harici olarak WhatsApp, Instagram, bankacılık uygulamaları ve işim gereği telefonla konuşuyorum. Aklımda bataryası bir tık yüksek olduğu için 16e vardı. Ancak forumda hakkında iyi şeyler bir türlü göremedim.
Açıkçası bir telefona da 60-70 bin vermek istemiyorum (40 bile çok ama o rahatlığa değer gibi geliyor bana). Bir de kullandığım telefon 120 Hz 60Hz'ye düşersem alışabilir miyim yoksa akıcılığı benim için büyük bir sorun haline gelir mi? Sizlerin de önerisine açığım ama Android'e sıcak bakmıyorum.
Bir sıkıntı yaşamazsınız S25’te.Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum. S25 daha iyi bir telefon bunun farkındayım. Şu anki telefonumda yaşadığım sorunları yaşamaktan korkuyorum. Sizce yaşar mıyım? Xiaomi ekosistemi ile Samsung ekosistemi arasında çok fark var mı? Ayrıca MagSafe geniş açı dynamic ada vs kullanmıyorum. Aklım elbette Pro serilerinde ama 15 Pro ile 16 Pro aynı fiyatta anlayamadım. 16 Pro'ya da o kadar para veremem. Düz 16'ya çıkabilirim ama kullanımıma göre gerek var mı?
Specialized
Başarılı
Neye karar verdiniz?
Yasin Alemdağ
Yetkin
Eğer 2 telefon 2 IMEI kaydı yapılırsa arkadaşım ile ortak yurt dışı 17 Pro alıp ortak kayıt parası verip kayıt ettireceğiz. Türkiye'de düz 17 modeli ile aynı ücrete geliyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Kupon Amazon'da LEGO'da 1.500 TL'ye 300 TL indirim!
- Caner Uncu
-