Merhaba. 16E'nin neden alınmayacağını biraz daha açık anlatır mısınız?

Tercih meselesi hocam, MagSafe aksesuarlari aktif kullanan birisiyim ben ve 16e de bildiginiz gibi MagSafe yok. Ayni zamanda genis aci kamerasini cok kullanan biriyim o yuzden o da bir eksi. Dynamic ada olmamasi da normalde bir eksi degil ama daha guzel durdugu icin benim tercihim olurdu. Ha tabii bunlari umursamayan biri icin 16e tabii alinabilir.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum. S25 daha iyi bir telefon bunun farkındayım. Şu anki telefonumda yaşadığım sorunları yaşamaktan korkuyorum. Sizce yaşar mıyım? Xiaomi ekosistemi ile Samsung ekosistemi arasında çok fark var mı? Ayrıca MagSafe geniş açı dynamic ada vs kullanmıyorum. Aklım elbette Pro serilerinde ama 15 Pro ile 16 Pro aynı fiyatta anlayamadım. 16 Pro'ya da o kadar para veremem. Düz 16'ya çıkabilirim ama kullanımıma göre gerek var mı?

Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum. S25 daha iyi bir telefon bunun farkındayım. Şu anki telefonumda yaşadığım sorunları yaşamaktan korkuyorum. Sizce yaşar mıyım? Xiaomi ekosistemi ile Samsung ekosistemi arasında çok fark var mı? Ayrıca MagSafe geniş açı dynamic ada vs kullanmıyorum. Aklım elbette Pro serilerinde ama 15 Pro ile 16 Pro aynı fiyatta anlayamadım. 16 Pro'ya da o kadar para veremem. Düz 16'ya çıkabilirim ama kullanımıma göre gerek var mı?

Ayni sorunlari yasamazsiniz hocam, kafaniz rahat olsun o konuda. S25 alin gecin o zaman.

Redmi Note 13 Pro Plus ile böyle hissetmeniz çok çok normal. S25 ile alacağınız deneyimle Redmide yaşayacağınız deneyim arasında dağlar var. Zaten Redmi'yi almak yerine o zaman iPhone parası ödeyip S ya da Mi serisi alsaydınız bugün Android'e böyle bakmazdınız. Note 13 Pro Plus zaten çıktığı dönem de alınacak bir cihaz değildi, önermiyorduk.

16e aslında güzel telefon. Bu forumda benden daha çok 16e'ye sallayan kimseyi bulamazsınız. Günlük kullanım için, gerektiğinde fotoğraf video çekmek için fazlasıyla iyi bir telefon. Pili de rahat rahat günü çıkarır ama o fiyata S25 gibi bir telefon dururken hiçbir anlamı yok. Her anlamda daha üstün, normalde çok daha pahalı olması gereken telefon aynı fiyata satılıyor. İnatla, ne kadar soğuk olursanız olun, ben yine de S25'e sıcak bakmanız gerektiğini, mümkün olsa birkaç gün denemenizi isterim. Şiddetle tavsiye ederim, ne kadar soğuk olursanız olun.

Tek söyleyebileceğim korkum S25'in pili. 16e kadar gitmeyecek, onu bilerek karar verin. 1 günü çıkarır yine de.

İlla Apple ekosistemi içerisinde isterseniz, 16e olabilir. Ama bütçe yükseltirseniz 16 daha iyi olur tabii. Ama 16E'de üzmez, performanslı ve güncel bir model. Evet eksikleri var. Ekran yenileme hızı olsun, megsafe, kalın çerçeve, tek kamera vs. ama yine bütçe yeterse 256 GB almanızı öneriyorum artık. 128 GB gerçekten günümüz şartları için, yetersiz bir depolama seçeneği.

Redmi giriş ve orta segment telefon üreticisi. Senin alacağın 16e bile amiral gemisi düzeyinde (fiyatına oranla). Androidlerin amiral gemisi asla üzmez.

Redmi Note 13 Pro Plus ile böyle hissetmeniz çok çok normal. S25 ile alacağınız deneyimle Redmi'de yaşayacağınız deneyim arasında dağlar var. Zaten Redmi'yi almak yerine o zaman iPhone parası ödeyip s ya da mi serisi alsaydınız bugün Android'e böyle bakmazdınız. Note 13 Pro Plus zaten çıktığı dönem de alınacak bir cihaz değildi, önermiyorduk.

16e aslında güzel telefon. Bu forumda benden daha çok 16E'ye sallayan kimseyi bulamazsınız. Günlük kullanım için, gerektiğinde fotoğraf video çekmek için fazlasıyla iyi bir telefon. Pili de rahat rahat günü çıkarır ama o fiyata S25 gibi bir telefon dururken hiçbir anlamı yok. Her anlamda daha üstün, normalde çok daha pahalı olması gereken telefon aynı fiyata satılıyor. İnatla, ne kadar soğuk olursanız olun, ben yine de S25'e sıcak bakmanız gerektiğini, mümkün olsa birkaç gün denemenizi isterim. Şiddetle tavsiye ederim, ne kadar soğuk olursanız olun.

Tek söyleyebileceğim korkum S25'in pili. 16e kadar gitmeyecek, onu bilerek karar verin. 1 günü çıkarır yine de.

13 Pro Plus 13.5k civarlarındayken kayıtla beraber 10k ya denk geldi o yüzden aldım. Aklımda yurt dışı mi 15 vardı ama bu sorunları yaşamaya başlayınca hepten vazgeçtim. Arkadaşımda S23 var ancak askerde şu an onunla bu farkı anlayabilir miyim? Batarya konusunda evet tek aklımdaki soru işareti benim de o Android sistemleri iOSa göre daha az stabil olduğu için 4000MAH biraz düşük geldi bana da.

İlla Apple ekosistemi içerisinde isterseniz, 16e olabilir. Ama bütçe yükseltirseniz 16 daha iyi olur tabii. Ama 16E'de üzmez, performanslı ve güncel bir model. Evet eksikleri var. Ekran yenileme hızı olsun, megsafe, kalın çerçeve, tek kamera vs. ama yine bütçe yeterse 256 GB almanızı öneriyorum artık. 128 GB gerçekten günümüz şartları için, yetersiz bir depolama seçeneği.

Hocam 128'i bile dolduramıyorum ki :D şu anki 512 kullanılan 60 GB.

13 Pro Plus 13.5k civarlarındayken kayıtla beraber 10k ya denk geldi o yüzden aldım. Aklımda yurt dışı mi 15 vardı ama bu sorunları yaşamaya başlayınca hepten vazgeçtim. Arkadaşımda S23 var ancak askerde şu an onunla bu farkı anlayabilir miyim? Batarya konusunda evet tek aklımdaki soru işareti benim de o Android sistemleri iOSa göre daha az stabil olduğu için 4000MAH biraz düşük geldi bana da.

S23 güzel bir örnek. S23 ile farkı anlarsınız. Eğer S23'ü beğenmezseniz S25'ten çok da farklı bir deneyim almayacaksınız. Deneyin, beğenmezseniz gönül rahatlığıyla iPhone 16e alabilirsiniz.(Ben de illa ios olacaksa 15 taraftarıyım ama fiyat farkı var tabii)

4000 mAh yani günü çıkarır. Çok bir beklentiniz olmasın ama. Pil istiyorsanız S24+ da bir seçenek.

Yetiyorsa okey. Ama tabii IPhone'da hafıza yükseltmek için, telefonun içinin açılması ve müdahale edilmesi gerekiyor. Herkese hitap eden bir depolama yükseltme yöntemi değil. Ama 128 GB bile yetiyor ise, alabilirsiniz. Yarın bir gün yetmez diye hafıza, o yüzden önerdim. :)