Bence sayılmaz ne de olsa ikisi de oyun üzerine içerik üretiyor. Gündem evet bu aralar gerçekten çok korkunç ama o kadar da çekinmeyin bir zorunluluk gibi görün insanoğlu yaşadığı sürece gelişmelerden, yenilemelerden haberdar olur istese de istemese de eğer her gün kendinize bugün gündemi görmeyeceğim, bakmayacağım diye şart koşarsanız en sonunda kendinizi gündemin içinde kaybedersiniz. Normal ekrana bakıyormuş gibi davranmak lazım. Hedeflerinize odaklanın kimin ne yaptığı ne dediği sizi bozmasın.Hocam kanallara abone olmak gündemi takip etmek sayılır mı sizce? NOBK veya Enis Kirazoğlu gibi oyun kanalları mesela.
Detaylar
Kim cevapladı?incii
Uzman
Gundemden uzaklasamazsin, gundem senin en ufak zevkine bile karisir. Oyun oynamak istersen, yasaklanir. Film/Dizi izlemek istersin, yasaklanir. Kitap okumak istersin, yasaklanir. Kahve icmek istersin, unlu kahveci yasaklanir. Fastfood yemek istersin, iflas eder. İnternete girmek istersin, bant daraltmasi yasanir. Televizyonu acarsin, favori kanalina yayin yasagi gelir.
Resim yapmak istersin, boya fiyatlari tavan. Muzik dinlemek istersin, sarkilarda sansur var. Spor yapmak istersin, kurs fiyatlari taban. Yurumek istersin, karbon emisyonu yuzunden nefes alamazsin. Araba sureyim dersin, hadi araba fiyatlarini gectim, trafikte takilirsin.
Ve bunlarin hepsinin gundem ile bir alakasi vardir. Yok cumhurbaskani kafasina gore faizi azaltir, ay yok siyasi rakibini tutuklar, ay yok deprem olur ve bu depremdeki cocuklar pedofili milyarder yahudilere satilir.
Gundemden kacma. İcindeki nefreti koruklet. Ancak yok ben gundem gormek istemiyorum diyorsan bitkisel yasama gecebilirsin.
Resim yapmak istersin, boya fiyatlari tavan. Muzik dinlemek istersin, sarkilarda sansur var. Spor yapmak istersin, kurs fiyatlari taban. Yurumek istersin, karbon emisyonu yuzunden nefes alamazsin. Araba sureyim dersin, hadi araba fiyatlarini gectim, trafikte takilirsin.
Ve bunlarin hepsinin gundem ile bir alakasi vardir. Yok cumhurbaskani kafasina gore faizi azaltir, ay yok siyasi rakibini tutuklar, ay yok deprem olur ve bu depremdeki cocuklar pedofili milyarder yahudilere satilir.
Gundemden kacma. İcindeki nefreti koruklet. Ancak yok ben gundem gormek istemiyorum diyorsan bitkisel yasama gecebilirsin.
Sosyal hayatım yok 3.5 yıldır. Boş kaldıgımda hep gündeme bakıyorum maalesef.Gundemden uzaklasamazsin, gundem senin en ufak zevkine bile karisir. Oyun oynamak istersen, yasaklanir. Film/Dizi izlemek istersin, yasaklanir. Kitap okumak istersin, yasaklanir. Kahve icmek istersin, unlu kahveci yasaklanir. Fastfood yemek istersin, iflas eder. İnternete girmek istersin, bant daraltmasi yasanir. Televizyonu acarsin, favori kanalina yayin yasagi gelir.
- Makaleler
- 6
Gündemin tamamından değil de yarısından falan Facebook, Instagram, X, TikTok kullanmayarak uzak kalıyorum. Kalan yarısı da forumlardan ve Reddit'ten geliyor.