ahmetmelihalemdar
Uzman
Senin kasa muhtemelen "Redbull kanatlandırır" derBende iki tane 4000rpm var ben yapınca neler olacak bakalım![]()
Senin kasa muhtemelen "Redbull kanatlandırır" derBende iki tane 4000rpm var ben yapınca neler olacak bakalım![]()
Bende iki tane 4000RPM var ben yapınca neler olacak bakalım![]()
Güzel. Benim stabilite şu an iyi. Biraz da iyileştirebilirsek yeter yani. 6200 CL26 gibi. Trefi 50'de şu an, 65 deneyerek sweet spot voltajı yakalamaya çalışalım bakalım Ayhan abiyle.
Ayhan abi. Aldığım fanlar 60x60x15 mm di.Ayhan abi 1.90 nedir yasen beni gözden çıkardın heralde
anca farkettim 1.90 i görünce double espresso çakmış gibi oldum
![]()
Güzel. Benim stabilite şu an iyi. Biraz da iyileştirebilirsek yeter yani. 6200 CL26 gibi. Trefi 50'de şu an, 65 deneyerek sweet spot voltajı yakalamaya çalışalım bakalım Ayhan abiyle.
Ayhan abi. Aldığım fanlar 60x60x15 mm di.
60x60x25 mm biraz daha kalin fan takarsam, bir de anakarta taktığım m3 yükseltme 55 mm di. Ramlar e biraz daha yakınlaştırmak icin 50mm taksam faydalı olur mu
Deneme yanılma yapıyorum abi. 55 mm yükseltiyi 50 e indirip statik basıncı biraz daha artırmaya çalışacağımOlabilir, ne kadar yakın o kadar iyi ama devasa fark bekleme. İş görecektir.