alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.668 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 27 Mayıs 2025 #1 Ben göz nezlesinden dolayı güneş gözlüğü alacağım fakat sarı renk almak istiyorum. Camın rengi koruma gücünü düşürür mü? Atasun optik güneş gözlüğü için çeşitli mıdır?
Ben göz nezlesinden dolayı güneş gözlüğü alacağım fakat sarı renk almak istiyorum. Camın rengi koruma gücünü düşürür mü? Atasun optik güneş gözlüğü için çeşitli mıdır?
Eagles Yetkin Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.427 Makaleler 31 Çözümler 8 Beğeniler 4.514 Yer Kocaeli 27 Mayıs 2025 #2 Özellikle polarize olmasına dikkat edin. Fiyatı daha yüksektir ama göz sağlığı için polarize olması önemlidir. Ve güneş gözlüğünün de ömrü var. 4-5 sene içerisinde ortalama, özelliklerini yitiriyorlar. Millet 7-8 sene kullanıyor ama etkisi kalmıyor.
Özellikle polarize olmasına dikkat edin. Fiyatı daha yüksektir ama göz sağlığı için polarize olması önemlidir. Ve güneş gözlüğünün de ömrü var. 4-5 sene içerisinde ortalama, özelliklerini yitiriyorlar. Millet 7-8 sene kullanıyor ama etkisi kalmıyor.
Emrecngz Üstün Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 1.026 Çözümler 6 Beğeniler 805 Yer Mersin 27 Mayıs 2025 #3 Koruma özelliği UV ile ilgili. Görünür ışık tayfıyla alakası yok. İsterse normal cam gibi görünsün UV geçirmiyorsa korur.
Koruma özelliği UV ile ilgili. Görünür ışık tayfıyla alakası yok. İsterse normal cam gibi görünsün UV geçirmiyorsa korur.
KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.668 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 27 Mayıs 2025 #4 Emrecngz dedi: Koruma özelliği UV ile ilgili. Görünür ışık tayfıyla alakası yok. İsterse normal cam gibi görünsün UV geçirmiyorsa korur. Genişletmek için tıkla... Atasun'da satılanlar da olur mu genelde? Yani hepsinde var mıdır genelde?
Emrecngz dedi: Koruma özelliği UV ile ilgili. Görünür ışık tayfıyla alakası yok. İsterse normal cam gibi görünsün UV geçirmiyorsa korur. Genişletmek için tıkla... Atasun'da satılanlar da olur mu genelde? Yani hepsinde var mıdır genelde?
Emrecngz Üstün Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 1.026 Çözümler 6 Beğeniler 805 Yer Mersin 27 Mayıs 2025 #5 alperen dedi: Atasun'da satılanlar da olur mu genelde? Yani hepsinde var mıdır genelde? Genişletmek için tıkla... Günümüzde dandik çin malları bile UV filtreli oluyor. Atasun filtresiz satmıyordur.
alperen dedi: Atasun'da satılanlar da olur mu genelde? Yani hepsinde var mıdır genelde? Genişletmek için tıkla... Günümüzde dandik çin malları bile UV filtreli oluyor. Atasun filtresiz satmıyordur.