Uranos

Üstün
Yer
Adana
Merhaba, kışın ortasındayız ve ben kendime palto bakıyorum normal mont sevmediğim için, yaşadığım şehir çok soğuk olmasa da yine de soğuk yerlere gezmeye gittiğimde giyerim. Tek sorun kilo, 1.86 boy 99 kiloyum sizce kötü durur mu? Bol alacağım tabi ki ama yine de şüphem yok değil.

Paltodan bahsettiğim bu, alırsam siyah olanını alırım.

1768921965796.webp

Merhaba, kışın ortasındayız ve ben kendime palto bakıyorum normal mont sevmediğim için, yaşadığım şehir çok soğuk olmasa da yine de soğuk yerlere gezmeye gittiğimde giyerim. Tek sorun kilo, 1.86 boy 99 kiloyum sizce kötü durur mu? Bol alacağım tabii ki ama yine de şüphem yok değil.

Paltodan bahsettiğim bu, alırsam siyah olanını alırım.

Eki Görüntüle 219556

Hocam uzun kaşe kabanlar-paltolar çok bol / kalıplı gösterir ben 125 kiloyken XL bir kaşe kaban denedim çok yakıştı ancak mont aldım.
Siz l beden tercih edebilirsiniz.

Hocam uzun kaşe kabanlar-paltolar çok bol / kalıplı gösterir ben 125 kiloyken XL bir kaşe kaban denedim çok yakıştı ancak mont aldım.
Siz l beden tercih edebilirsiniz.
Peki kısa kaşe ile uzun kaşe arasında fark var mı? Yani kısa kaşenin şu yönü uzun kaşeden daha iyidir gibi bir fark.

Yani giyemez diye bir kural yok, ayrıca kilon da o kadar fazla değil. 170 küsür boya 115 120 kilo falanım ben olsam ben de palto giyerdim.

Sana çok yakışır bu arada boyuna falan da tam oturur. O attığın palto türleri daha yapılı insanlara gerek kas gerek yağdan yapılı olsun daha şekil duruyor.