Grimoire Weiss 16

Yetkin
Makaleler
2
Yer
Burdur
Garanti BBVA, KMH için 14 günlük süreyle %0.99 faizli kullanım veriyor. ₺50 de olsa cebime kalır hem de kredi notum için etkisi olur diyorum. Banka önerebilir misiniz?

Güncel olarak; Akbank, İş Bankası, Kuveyt Türk, Ziraat, (kullanmasam bile) Enpara müşterisiyim.

Odeabank iyi günlük faizde. %45 veriyor şu an. Bazı bankalar %47 falan yazıyor ama faiz işletilen tutarı düşük tutuyor, kandırmaca gibi.

Minimum tutar 7.500 TL ama ona dikkat et Odebank günlük için.

Enpara'nın faizler çöp, bayağı düşük veriyor. Banka sayfalarında faiz hesaplama aracı var. Oradan tek tek bakabilirsin.

Odeabank iyi günlük faizde. %45 veriyor şu an. Bazı bankalar %47 falan yazıyor ama faiz işletilen tutarı düşük tutuyor, kandırmaca gibi.

Minimum tutar 7.500 TL ama ona dikkat et Odebank günlük için.
Odebank hiç duymamıştım hocam. Daha çok mevcut müşteri olduğum bankalar için demiştim. Kuveyt Türk için konuşayım kâr payı falan dediği için tuzak var mıdır merak ediyordum açıkçası.

Hızlı yanıtınız için teşekkür ederim bu arada.

@Caner Uncu, Odeabank'ta belli bir miktara faiz işletmeme gibi bir olay var mı? Fibabank ve Getirfinans'ta öyle bir şey var; paranın belli bir kısmına faiz işletmeyip kalanına faiz işletiyor.

@Caner Uncu, Odeabank'ta belli bir miktara faiz işletmeme gibi bir olay var mı? Fibabank ve Getirfinans'ta öyle bir şey var; paranın belli bir kısmına faiz işletmeyip kalanına faiz işletiyor.
Var.

Odeabank'ta faiz işletilmeyen tutar daha düşük ama. Mesela X bankasında baktığımda 200.000'e 40 bin işletmiyordu, Odea'da 20 bin bu tutar.

Bunlara bakmak lazım, yoksa bazı bankalar %47 falan diyor, yüksek sanıyorsun ama az getiriyor.