Şişman Adam

Kategori Yetkilisi
Hukuk Moderatörü
Makaleler
5
Yer
Ankara
Selamlar,

Son zamanlarda dikkatimi çekti şu günlük geçirilen süre istatistiğini göremiyorum. Bir de profil sayfasında eskiden "mesaj bölümleri" diye bir sekme olurdu. O bir süredir yoktu ama artık "mesaj alanları" diye bir sekme gelmiş. Ancak önceki mesaj bölümleri sekmesinde "konular" diye ayrıca bir gösterge olurdu ve hangi alanda hangi konuları açtığımızı hızlı bir şekilde bulabiliyorduk.

Geçirilen süre istatistiğinin kaldırılması planlı mı bilmiyorum ama "mesaj bölümleri" sekmesinin kaldırılıp yerine "mesaj alanları" sekmesinin konulması planlı galiba. Eğer planlı ise bu konuda bir öneri açayım.

Geçirilen süre ve bazı eklentiler siteyi yavaşlattığı için kaldırılmış. Mesaj bölümleri sekmesinin benzeri var. Mesaj alanları.
Evet, "mesaj alanları" sekmesini fark ettiğimi belirtmiştim. Ancak eskiden orada "konular" ve "mesajlar" diye ayrı göstergeler olurdu. Mesaj alanları kısmına bu göstergeler yeniden eklenebilir. Dediğim gibi, sanırım bu planlı yapılmış. O yüzden öneri konusu açmam daha doğru olur sanırım.