Bütçe
20.000 TL
Makaleler
3
Merhaba. Herkese keyifli bir gün diliyorum. Verilmiş olan özelliklerini taşıyan bir laptop arayışı içerisindeyim:
  • İlk tercih sıfır olması.
  • 16 GB RAM.
  • Ekran kalitesi.
Word, PowerPoint gibi basit yazılımlar kullanılacak, dizi-film izlenilecek. İlgilenen ve vaktini ayıran herkese teşekkürler.

Kalite olarak daha üstte diyebilirim. Ayrıca tercih edilme oranı diğerlerine göre daha yüksek olduğu için sorunlu/sorunsuz diyebilmemiz daha kolay oluyor. Tamamen son kullanıcıya hitap ediyor yani. HP'leri ben önermem, Acer cihaz hakkında açık konuşmak gerekirse de fikrim yok ve yanlış yöneltmek istemem.

İkinci elde yine Lenovo İdeaPad serisine bakabilirsiniz.

Kalite olarak daha üstte diyebilirim. Ayrıca tercih edilme oranı diğerlerine göre daha yüksek olduğu için sorunlu/sorunsuz diyebilmemiz daha kolay oluyor. Tamamen son kullanıcıya hitap ediyor yani. HP'leri ben önermem, Acer cihaz hakkında açık konuşmak gerekirse de fikrim yok ve yanlış yöneltmek istemem.

İkinci elde yine Lenovo İdeaPad serisine bakabilirsiniz.
Anladım, teşekkür ederim.

2. el Zenbook 14 alınabilir fiyatları genelde 20-22 civarı oluyor. OLED panel olduğundan belki güç değil ama görüntü olarak çok üstün, zaten içinde ki IGPU'da gündelik ve basit oyunlar için gayet yeterli.
Örnek:
Teşekkür ederim hocam, değerlendireceğim. İkinci elde cazip fiyatlar var fakat maalesef test etmeden alma durumuna pek sıcak bakamıyorum.

Anladım hocam, teşekkür ederim. 16 GB RAM'li bir tavsiyeniz var ise alabilirim. Teşekkürlerimle.

Anladım, teşekkür ederim.

Teşekkür ederim hocam, değerlendireceğim. İkinci elde cazip fiyatlar var fakat maalesef test etmeden alma durumuna pek sıcak bakamıyorum.

Yapabiliyorsan Param Güvende teklif et. Tamamen alıcı taraflı bir koruma sistemi olduğundan için rahat olabilir denersin sorun varsa iade edersin. İstanbul gibi illerdeysen zaten ilan dolu git dene içine sinerse al, 2. elde pazarlık şansında var. Tavsiyem bu tarz modellerde genel olarak AMD tarafında gitmen çünkü fiyat bazında iGPU konusunda genel anlamda üstün.