Detaylar
Kim cevapladı?Linux en iyi işletim sistemi bundan çok ama çok eminim lakin oyunlarda düşük performans ve program eksiliği, bunun önüne geçiyor.
Bunun için en iyi çözümleri sağlamaya çalışıyorlar zaten ama gerçekten geçmeye değer bir çözüm lazımdır son kullanıcı için.
Bunun için en iyi çözümleri sağlamaya çalışıyorlar zaten ama gerçekten geçmeye değer bir çözüm lazımdır son kullanıcı için.
Bu işletim sisteminin tamamen yabancısıyım ve Windows da baydı artık. Linux nasıl bir işletim sistemidir ve uyumsuzluk sorunları yaşar mıyım?
Günlük kullanım için Linux Mint güzel bir seçenek olacaktır.
Uyumsuzluk konusunda bazı programlar yok, ayrıca bazı oyunlar çalışmayabilir. Ama genel olarak pek sorun çekmedim.
Kullanmadan önce bence bir az çok çalışma mantığı, ne nasıl yapılıyor gibi şeylere bakın derim. Ben hazırlıklı gelmeme rağmen bir ton bilgi bombardımanına tutuldum.
Oyun icin degisebilir ama gunluk kullanim icin kullanilir, biraz internetten videolar izleyip bilgi sahibi olduktan sonra bi karar verebilirsin.
freedom
Uzman
Şahsen en rahatı aslında linux ben hiç driver kurmadım kurulumda bütün driverlar yükleniyor.Bu işletim sisteminin tamamen yabancısıyım ve Windows da baydı artık. Linux nasıl bir işletim sistemidir ve uyumsuzluk sorunları yaşar mıyım?
- Makaleler
- 4
Oynadigin oyun tarzlarina bagli, duzgun calisanlar da var calismayanlar da var ya da direkt uyumsuz olanlar var. Cogunlukla ne oynuyorsan Proton.db uzerindeki yorumlara ve rank'ina bak, ona gore kararini sekillendir.
Gundelik kullanim icin evet kullanilir kimi dagitimlarda suruculer ile bile cok fazla ugrasmiyorsun zaten. Bilmen gereken ufak seyler tabii var ama kavramasi kolay.
Gundelik kullanim icin evet kullanilir kimi dagitimlarda suruculer ile bile cok fazla ugrasmiyorsun zaten. Bilmen gereken ufak seyler tabii var ama kavramasi kolay.
Dağıtımına ve oyununa göre değişir. NobaraOS tarzı oyun için hazır gelen dağıtımlar da var, sen gidip RedHat falan kurarsan oyun falan bekleme zaten 
Şu anda çok uç bir şey olmadığı sürece de çoğu sürücünün Linux uyumluluğu var. Program için de Wine tarzı araçlarla o sorunu da çözebiliyorsunuz. Debian tabanı başlangıç için uygun olabilir.
Şu anda çok uç bir şey olmadığı sürece de çoğu sürücünün Linux uyumluluğu var. Program için de Wine tarzı araçlarla o sorunu da çözebiliyorsunuz. Debian tabanı başlangıç için uygun olabilir.
Oynadığım iki oyun var. LoL ve ETS 2. Program olarak da öyle bilinmeyen programlar kullanmıyorum. Steam, Discord, Spotify tarzı popüler uygulamalar kullanıyorum.
Neshter
Yetkin
- Makaleler
- 1
İleride Vanguard uyumluluğu gelir umarım. Çok hoşuma gitti bu Linux denen Penguen.Popüler uygulamalarda ve ETS 2 de sorun yaşamazsınız. Tamamı Linux'a uyumlu.(Office, Photoshop gibi istisnalar haricinde)
LoL ise maalesef son gelen Vanguard updatesi ile birlikte artık Linux'ta çalışamıyor.![]()
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
BIOS güncellemesi sonrası Game Garaj laptopun interneti anlık kopuyor
- Charles Darwin