Qilin
Uzman
Nobara öneririm. Fedora tabanlıdır.Oyun için tavsiye almak istiyorum. YouTube Google vs de kullanacağım.
Nobara öneririm. Fedora tabanlıdır.Oyun için tavsiye almak istiyorum. YouTube Google vs de kullanacağım.
Birde iso yaparken rufus yerine ne kullanayım?Linux mint öneririm, beğenmedim dersen fedora gnome (ana de) yükleyebilirsin ama oyun oynayacaksan fedora tabanlı nobara Linux önerebilirim. Arch tabanına (başta çok karmaşık gelebilir.) cachy os öneririm.
Fedora everything kde den memnunum.Eski paket olunca ne oluyor anlamadım, zaten donanım yeniyse fedora tavsiye ederim. 2 sene arch kullandım çok zevkliydi ama sürekli bir şey bozuluyordu ben kurup 4 sene kullanmak istiyorum dağıtımı.
Ventoy.
Tercih meselesi daha çok, eski paket kullanmayı sevmiyorum. Bir de eski olması stabil olacağı anlamına gelmiyor. Debian stabil tabanlı distrolarda sözde stabil ama windowstan daha fazla çöküyor.Eski paket olunca ne oluyor anlamadım, zaten donanım yeniyse fedora tavsiye ederim. 2 sene arch kullandım çok zevkliydi ama sürekli bir şey bozuluyordu ben kurup 4 sene kullanmak istiyorum dağıtımı.
Tercih meselesi daha çok, eski paket kullanmayı sevmiyorum. Bir de eski olması stabil olacağı anlamına gelmiyor. Debian stabil tabanlı distrolarda sözde stabil ama Windows'tan daha fazla çöküyor.
Kubuntu var ama sizin cihaz için xfce daha iyi olur.Nobara dışında dağıtıcı var mı? Görüntüsü Ubuntu gibi modern gözüken.
Nobaranın standart isosu yerine Gnome isosunu indirebilirsin. Olmazsa kde indirip istediğin gibi özelleştirebilirsin. Fedora game spin kullanabilirsin.Nobara dışında dağıtıcı var mı? Görüntüsü Ubuntu gibi modern gözüken.
Nobara dışında dağıtıcı var mı? Görüntüsü Ubuntu gibi modern gözüken.
Arkadaşlar kafayı yiyeceğim. Bu dağıtımlar neden bu kadar fazla ve neden herkes farklı bir dağıtım seviyor? Keşke şu dağıtımlardan anlasam.