RamKokusuSeven 40

Üstün
Makaleler
1
Selamlar, günlük tutmak mantıklı mı? Bir yerde okudum, işte çok yararlıymış Alzheimer için falan. Normal olarak yararları neler? Sizce tutmak mantıklı mı? Böyle konular açma nedenim, hayatıma daha iyi bir sayfa açmak için.

Bana göre her şey o an güzel. Günlük tutmak, güzel anların fotoğraflarını çekmek bana mantıklı gelmiyor. Korkun alzheimersa gazetelerdeki bulmacaları çözersin.
Alzheimer korkularımdan biri aslında. Yani amacım unutmamak çünkü bir günde çok şey yapıyorum ve 1-2 gün sonra ihtiyacım olabiliyor.

55 yaşında değilsen Alzheimer falan filan hikaye. Onun dışında normal hayatta kendine dönüp bakmanı sağlayacak bir şey elinde olur. Gafletten dolayı mantıklı düşünemediğin, göremediğin şeyleri net olarak gözünün önüne sermiş olursun.

55 yaşında değilsen Alzheimer falan filan hikaye. Onun dışında normal hayatta kendine dönüp bakmanı sağlayacak bir şey elinde olur. Gafletten dolayı mantıklı düşünemediğin, göremediğin şeyleri net olarak gözünün önüne sermiş olursun.
Yaptığım şeyleri tekrar tekrar görmek isterim.

Selamlar, günlük tutmak mantıklı mı? Bir yerde okudum, işte çok yararlıymış Alzheimer için falan. Normal olarak yararları neler? Sizce tutmak mantıklı mı? Böyle konular açma nedenim, hayatıma daha iyi bir sayfa açmak için.
Tabii ki. Anılarını kaydetmenin faydaları saymakla bitmez psikoloji açısından da çok iyi bir şey.

Her gün aklıma bir fikir geliyor, bir formül geliyor. Fakat şimdi günlük tutmanın nasıl tutulur bölümünü bilmiyorum.
Kuralı falan yok. Her şey senin elinde. Nasıl yazmak istersen öyle yaz ne yazmak istersen onu yaz. Bu senin özgün eserin öyle düşün kalıplara uymak zorunda değilsin. 🥰