Ankara'dan YHT ile gideceğim. Sizce mantıklı mı? Söğütlüçeşme'den inip Beşiktaş Stadı'nın oraları ve Akaretler'i gezmek istiyorum.

Değmez. Gezecekseniz uzun süre kalmanız gerekir, malum trafik çok. Bir yerden başka bir yere gideyim derken zaten 1-2 saat geçecek, belki daha fazla.

Yani uyumadan ne kadar sürede gezebilirim? 24 saat açık olan yerler var mıdır? Trenle 4-5 saat İstanbul.

Gideceğiniz yerlerde yaşayanlar daha iyi bilir nerelerin açık olduğunu. Ama bende buradaki bir sürü kişi gibi çok kez İstanbul'a gidip geldim, 1 günde zamanınızın çoğunu trafikte geçireceksiniz çok yüksek ihtimal. Bu yüzden çoğu kişi gibi değeceğini düşünmüyorum. 1 hafta gibi bir süre kalırsanız değebilir ama. Uyumadan ise yani gittiğiniz yerin çarşısı var ise ancak orayı gezersiniz diye düşünüyorum.

Yani uyumadan ne kadar sürede gezebilirim? 24 saat açık olan yerler var mıdır? Trenle 4-5 saat İstanbul.

Yeme içme ve eğlence konusunda 7/24 açık yer bulabilirsin, Avrupa yakasında da Anadolu yakasında da. Hafta sonuna Cumartesi'ye denk getirirsen daha canlı olur İstanbul. Beşiktaş özelinde gezeceksen güzeldir Beşiktaş ve canlıdır 7/24 neredeyse. Boğaz turu yaparsın güzel olabilir aslında :)