Detaylar
Kim cevapladı?venovar
Yetkin
Diğer insanları bilmiyorum ama ben, gün içi hariç yalnız kalmayı seviyorum. Etrafımda kimseyi istemiyorum. Kafa dinliyorum. Gönül ilişkisinde de aynı düşünüyorum. Gün içi tamam ama akşam rahat bırakın beni, kafama göre takılayım. Bu yüzden çocuk istemiyorum.
Diğer insanları bilmiyorum ama ben, gün içi hariç yalnız kalmayı seviyorum. Etrafımda kimseyi istemiyorum. Kafa dinliyorum. Gönül ilişkisinde de aynı düşünüyorum. Gün içi tamam ama akşam rahat bırakın beni, kafama göre takılayım. Bu yüzden çocuk istemiyorum.
Aynı ben.
Şahsen bende öyle düşünüyorum, odamı mağara olarak görüyorum ve hiç de çıkasım gelmiyor iş dışında.
Onun dışında, hayatı sorgulayarak müzik dinlemek çok huzurlu oluyor.
İnsanlar şu dönemde yalnızlaşmaya başlıyorlar mı sizce?
Kesinlikle evet, bunun en büyük sebebi şu anki zorluklar.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Her şey çok metalaştı. Bu da ilişki yönüne de yansıyor, günümüzde erkek ya da kadın fark edilmeksizin her iki tarafta bir tarafta konuştuğu diğer taraftan yazıştığı bir hal aldı, cidden bir anlamlı "aşk" dediğimiz denen olgu uzun zamandır yok. Açıkca, bende inanılmaz tiksindim bu durumlardan, bir gaye de olmayınca ne olacak diye düşünüyor insan.
EmirBey
Becerikli
Her şey çok metalaştı. Bu da ilişki yönüne de yansıyor, günümüzde erkek ya da kadın fark edilmeksizin her iki tarafta bir tarafta konuştuğu diğer taraftan yazıştığı bir hal aldı, cidden bir anlamlı "aşk" dediğimiz denen olgu uzun zamandır yok. Açıkca, bende inanılmaz tiksindim bu durumlardan, bir gaye de olmayınca ne olacak diye düşünüyor insan.
Karşı cinsin çok talepçi olması gözümü korkuttu. Sosyal medyada bile erkek kadına emek versin, erkek emek harcasın şunu alsın yapsın vs diyorlar. Kadınlara gelince de kadın bir şey yapmak zorunda değil oluyor konu.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-