Loutermilch
Başarılı
Deneyimlerim ve kullananların deneyimlerine göre konuşuyorum. Teknik verilerde yeterli görünüyor olabilir ama kullanıp şikâyetçi olmayan kimseyi göremiyorum ben. iPhone 12 kullanırken bile arayüzde takılmalar sosyal medyada takılmalar kasılmalar yaşıyordum, A11’de kim bilir durum nasıldır. Dediğim gibi tek derdiniz o telefonu kullanmak ise yenilenmiş Realme 7 bile kullanabiliyorsunuz fakat derdiniz insan gibi kullanmak ise alt sınır 12’dir bence. O da birkaç yıl içinde sadece hayatta kalabiliyor durumda olacak. Teoriden değil pratikten ve gözlemlemelerden konuşuyorum.Evet öldüğünü iddia ediyorsanız argümanının arkasını doldurmanız gerekiyor güzel insan ben söylüyorum bu cihazın SoC'u özellikle de GPU tarafında çok çok iyi bir iş çıkarıyor halen hayatta kalabilecek seviyede fakat sizin neden X'in öldüğünü iddia ettiğinizi halen anlayamadım madem bir fikriniz var arkasındakini de söyleyin de tartışalım yoksa dislike atıp aynı önergeyi 80 defa yaparak forum kullanmanın anlamını yitiriyorsunuz.