Kullanılabilir ve en ucuz iPhone bu. Neden dislike attığını anlamadım. Hala iş görecek kapasitede A11.
Abim 2-3 yıl önce XS onu delirttiği için gidip yeni telefon almıştı. Yakın zamanlarda ben de kısa bir süre iPhone 12 kullandım ve o bile artık yavaş yavaş sonuna doğru yaklaşıyordu. X serisi kullanılabilir değil artık, son deneyimime bakarsam 12 anca adam gibi kullanılabilir. Zaten eğer gerçekten tek derdin kullanmak ise iPhone 8 Plus bile kullanırsın fakat insan gibi kullanmayı konuşuyorum ben.

Açıkçası katılmıyorum hocam bu fikrinize. bende x kullanıyorum hali hazırda ama kullanılacak düzeyde bir telefon değil.
Kullanılabilir olmasıyla keyifle kullanılabiliyor olması apayrı şeyler. Bu ayrımı yapacak zeka seviyesine gelirse forumdaş dostlar ne dediğimi anlar. Yeni telefon çağının ilk Apple telefonu iPhone X. 8'den çok çok daha farklı bir telefon. Bundan ötürü garipsenmeyecek bir deneyim verir. Yavaştır, bataryası kötüdür bunlar farklı mevzular. (Ki halen o kadar yavaş olduğunu düşünmüyorum). Herkesin telefondan beklentisi bir değil.